• 瀏覽: 1,658
  • 回覆: 17
無意中見到老豆個袋有枝KY, 但男人叫雞/偷食會自己帶?定話佢同阿媽用?同唔同呀媽講好?應該點處理?

熱賣及精選
引用:
原帖由 jabchan0 於 2021-3-28 06:49 AM 發表

無意中見到老豆個袋有枝KY, 但男人叫雞/偷食會自己帶?定話佢同阿媽用?同唔同呀媽講好?應該點處理?
你好多事!唯恐天下不亂就係你呢d

引用:
原帖由 jabchan0 於 2021-3-28 06:49 AM 發表

好正常,你講左頭家就散了

他是成年人。 你理得佢呢
每人有私生活的,秘密。

引用:

攪基要,你問下基friend

父親節可以送細枝裝wd40, 收到後自然倍感温暖,唔會再帶住ky 出街

可能當WD40用

家居維修當潤滑油用啫, 唔好大驚小怪ok?

http://n2.hk/d/attachments/day_120407/20120407_7312bf83b1ddc2677c65QlTRkj214nlQ.jpg
令壽堂今年高壽多少?如過五張,表示巳到更年期,
分泌少咗,但唔代表冇性慾,你老豆錫你老母,唔
想整痛佢,所以用K.Y,愛妻號也。

引用:

老豆轉基,冇話你知。

引用:

多一事不如少一事唔好出聲啦~

引用:
原帖由 貴貴紫色的盒子 於 2021-3-28 10:12 AM 發表

你好多事!唯恐天下不亂就係你呢d
講咗俾阿媽聽一係就天下大亂,一係就俾阿媽鬧返轉頭,因為係佢兩老用嘅。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-3-28 09:30 PM 發表

老豆轉基,冇話你知。
中途轉基慘

單獨同你老豆講。。話乜你用ky來做手霜啊?

Oman~
同老豆講要保重身體, 下次用晒支 KY 就幫手買支新嘅送俾佢用, 咁先至係孝順仔 !保守秘密唔好同阿媽講, 否則可能家變!🤫😆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]