• 瀏覽: 12,816
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
叻就自己,錯就人哋。
成日認屎認屁。小小事就覺得自己好偉大,做咗好多嘢。又成日要人讚佢,好多謝佢。佢永遠吾會做錯,因為錯一定係人哋錯,自己永遠冇錯。最中意將人哋錯處放大,將人哋好處縮到好細。從來都要人讚佢,好感激佢。但佢從來吾會讚吓人,吾會感激任何一個人。佢好中意嬲人,要人哄,但從來吾會哄人。重要小小事嬲你好耐,你主動言和重要教訓你一大餐。咩男人嚟?

我究竟做錯咩事?要同一個咁嘅人生活。

熱賣及精選
引用:
原帖由 HippoB 於 2021-3-24 06:37 PM 發表

叻就自己,錯就人哋。
成日認屎認屁。小小事就覺得自己好偉大,做咗好多嘢。又成日要人讚佢,好多謝佢。佢永遠吾會做錯,因為錯一定係人哋錯,自己永遠冇錯。最中意將人哋錯處放大,將人哋好處縮到好細。從來都要人讚佢,好感激佢。但佢從來吾會讚吓人,吾會感激任何一個人。佢好中意嬲人,要人哄,但從來吾會哄人。重要小小事嬲你好耐,你主動言和重要教訓你一大餐。咩男人嚟?

我究竟做錯咩事?要同一個咁嘅人生活。
是妳老公

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
嘩~呢種人都識到

我識果個同你一模一樣的

引用:
原帖由 roar3000 於 2021-3-24 09:47 PM 發表

我識果個同你一模一樣的
如果只係朋友就無所謂,但係我吾係😢

引用:
原帖由 HippoB 於 2021-3-24 10:53 PM 發表

如果只係朋友就無所謂,但係我吾係😢
認叻嘅人又好黑人僧嘅😅
佢可能係自我中心形……

引用:
原帖由 手癢 於 2021-3-25 12:08 AM 發表

認叻嘅人又好黑人僧嘅😅
佢可能係自我中心形……
佢係自我中心。成日同我講道理,係佢自己嘅道理。佢覺得自己好成熟,其他人冇腦嘅。

引用:
原帖由 HippoB 於 2021-3-25 12:15 AM 發表

佢係自我中心。成日同我講道理,係佢自己嘅道理。佢覺得自己好成熟,其他人冇腦嘅。
宜種人唔會同佢正面衝突,因佢唔會受😏
多數宜種性格嘅人多數無咩自信,佢要用踏人地去抬高自己增加自己虛榮心

引用:
原帖由 手癢 於 2021-3-25 12:19 AM 發表

宜種人唔會同佢正面衝突,因佢唔會受😏
多數宜種性格嘅人多數無咩自信,佢要用踏人地去抬高自己增加自己虛榮心
佢最中意冷戰,可以三五七日吾彩你。就算我主動言和。佢重要訓斥你。問你知吾知自己錯乜。答吾中就話你連自己錯乜都吾知。好似軍訓咁。長年累月咁樣,我對住佢已經冇嘢想同佢講。

人生唔通永遠要對住呢條油?唔好講笑la

特朗普

引用:
原帖由 東方純情的馬桶 於 2021-3-25 07:55 AM 發表

特朗普
真係冇錯

呢D垃圾咁嘅性格根本一早有,拍拖時
係佢掩飾得好,你太沉醉冇留意到,你自己都有責任

引用:
原帖由 HippoB 於 2021-3-25 01:08 AM 發表

佢最中意冷戰,可以三五七日吾彩你。就算我主動言和。佢重要訓斥你。問你知吾知自己錯乜。答吾中就話你連自己錯乜都吾知。好似軍訓咁。長年累月咁樣,我對住佢已經冇嘢想同佢講。
妳就係輸在這(首先向佢跪低),佢就係睇死妳會咁……無論佢做錯咩~妳都係會原諒佢!
要改改啦!

大把,尤其D阿叔阿伯,成班唔知自己口臭樣衰格賤無能,不過呢班人人格低賤,你鬧佢地一係老羞成惱,一係面皮厚以為自己好得意係度hehehe

男人根本不知所謂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]