• 瀏覽: 2,714
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
我應該話比我媽咪 /爸爸知道  嗎?
我怕爸爸媽媽知道後 .... 會駡我家姐

究竟我是否保持這個秘密 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 我忘記 於 2021-3-23 09:51 PM 發表

係用過嘅安全套? 如有套唔用,一定會比爸媽閙!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-3-23 09:56 PM 發表

係用過嘅安全套? 如有套唔用,一定會比爸媽閙!
未用過

咁其實証明咗 , 我家姐會帶男朋友返來屋企   ?
而且有Sex ?
我有冇估錯?

引用:
原帖由 我忘記 於 2021-3-23 09:51 PM 發表

如果你家姐有另一半,其實sex好正常
佢識用套證明佢有安全意識
唔係搞大左仲煩

1.你唔應刻意睇或偷睇家姐嘅口野。
2.你既然睇咗就當乜都唔知,要完全忘記佢。
3.男女性交係好平常嘅事,但要小心處理,如懷孕性病等。
4.東南亞女仔十多歲已很懂了,而西歐則更早,甚至有性愛教學。
5.不要胡思亂想,別理家姐,她有分寸。妳也找個男友罷。

你前日先講,你家姐有同男朋友一齊沖涼,咁有套有幾奇怪?唔擺床頭櫃,唔通擺鞋櫃咩

https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29787021

你家姐幾歲

引用:
原帖由 高達芳香的金童 於 2021-3-24 05:18 PM 發表

你家姐幾歲
大我四年

成人就無問題啦

你好多事又八卦

我很想你姐姐沒有一個像你這樣的妹妹

引用:

驚佢出事姐,你同你阿媽講兩句囉。

引用:
原帖由 我忘記 於 2021-3-23 10:01 PM 發表

咁其實証明咗 , 我家姐會帶男朋友返來屋企   ?
而且有Sex ?
我有冇估錯?
應該係咁分析掛

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-3-24 06:08 AM 發表

1.你唔應刻意睇或偷睇家姐嘅口野。
2.你既然睇咗就當乜都唔知,要完全忘記佢。
3.男女性交係好平常嘅事,但要小心處理,如懷孕性病等。
4.東南亞女仔十多歲已很懂了,而西歐則更早,甚至有性愛教學。
5.不要胡思亂想,別理家姐,她有分寸。妳也找個男友罷。
外國嗰啲係仲開放~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]