• 瀏覽: 28,577
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
年頭請左個後生既印傭 做野已經麻麻地 有啲練精學懶 不過請工人真係好麻煩 見佢都叫做醒醒地 就由佢隻眼開隻眼閉 事關我同我老公都係返朝九晚六既工作 所以其實屋企有長時間都係得我工人同隻狗 冇其他人

最近我發現佢有啲唔對路 例如洗衣機會有啲男人衫褲同底褲 啲衫又唔係我老公架喎 我問佢啲衫係邊個既 佢又支吾以對話星期日出去見朋友帶返黎幫朋友洗 我就奇怪 點解洗衫都要幫人洗呀?

仲有我成日返到屋企都覺得自己張床好似有人瞓過咁 有陣怪怪既鬼佬油味 仲要有時張床有啲亂 明顯有人瞓完未執好

而最令我起疑心既係佢成日都傾電話同開CAM 傾電話啲語氣擺明就係同緊異性講野 陰聲細氣 最恐怖係有次返到屋企佢靜係著住見內衣同人開CAM 佢閂唔切 然後一下就沖入房 後尾話自己只係沖完涼

發生好多野都令我懷疑佢可能帶男人返黎做個D野 但我冇實際證據 都唔知可以點做

熱賣及精選
Join as 3p🤩🤩

引用:
原帖由 JJRJJR 於 2021-3-22 12:03 PM 發表

Join as 3p🤩🤩
無興趣

睇住佢

引用:
原帖由 咕咕700 於 2021-3-22 12:09 PM 發表

睇住佢
朋友叫我裝CCTV.... 係咪可以架?

引用:
原帖由 麥之之 於 2021-3-22 12:04 PM 發表

無興趣
甘收番場租,清潔費😎

引用:
原帖由 JJRJJR 於 2021-3-22 12:43 PM 發表

甘收番場租,清潔費😎
好污糟呀 好驚佢地搞野 起我張床留低體液

引用:
原帖由 麥之之 於 2021-3-22 01:00 PM 發表

好污糟呀 好驚佢地搞野 起我張床留低體液
直接問看更。下次見工人帶其他人上樓。唔俾佢入就得啦。至於後樓梯。通常屋苑有cam. 佢敢做。咪叫保安直接報警咪得囉。

引用:
原帖由 麥之之 於 2021-3-22 12:42 PM 發表

絕對可以

引用:
原帖由 麥之之 於 2021-3-22 12:42 PM 發表

你可以資詢你法律顧問囉

直接問看更咪得囉. 
再唔係就裝個cam喺廳.

富強 民主 文明 和諧
自由 平等 公正 法治
愛國 敬業 誠信 友善
先同工人講唔可以帶任何人返屋企,同埋裝返個電子防盜眼係大門,邊個入屋都一目了然

引用:

可以在廳安裝,不過要話比工人知

屌佢

引用:

直播收錢😎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]