• 瀏覽: 3,327
  • 回覆: 18
兩老打咗科興第一針冇乜事,下星期五又開放打第二針,佢哋就好想快啲打完,可以快啲大陸玩……
但係香港政府又唔知幾時開返羅湖,就算香港政府肯開,唔代表深圳政府肯開……
就算想話出國旅行,但係其他國家個「綠色數碼證書」 疫苗護照唔包中俄疫苗
都唔知佢哋咁興奮做乜

熱賣及精選
引用:
原帖由 起一飛 於 2021-3-19 10:58 AM 發表

兩老打咗科興第一針冇乜事,下星期五又開放打第二針,佢哋就好想快啲打完,可以快啲大陸玩……
但係香港政府又唔知幾時開返羅湖,就算香港政府肯開,唔代表深圳政府肯開……
就算想話出國旅行,但係其他國家個「綠色數碼證書」 疫苗護照唔包中俄疫苗
都唔知佢哋咁興奮做 ...
最快都要 2022,或者 2021 年年尾,真係唔知咁急有乜用

引用:
原帖由 siululula 於 2021-3-19 11:53 AM 發表

最快都要 2022,或者 2021 年年尾,真係唔知咁急有乜用
衰啲講咁多疫苗都出事,我打算最後先打

打完一次冇事咪繼續打囉

佢地想搵四百萬俾你買樓上車

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-3-19 03:36 PM 發表

佢地想搵四百萬俾你買樓上車
打完有事唔死仲多,好似250萬一隻

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
共產黨話放外國既返大陸先 

引用:
原帖由 起一飛 於 2021-3-19 10:58 AM 發表

澳門都由 21日減到 14日。
話唔定,轉個頭就開關呢!

我都想搵返張新圖⋯⋯
引用:

不如恭喜父母打咗針平平安安就算啦~

引用:
原帖由 siululula 於 2021-3-19 11:53 AM 發表

2022年咁耐有排等好悶~

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-3-20 01:51 AM 發表

澳門都由 21日減到 14日。
話唔定,轉個頭就開關呢!
希望快啲開啊,可以行吓四處搵美食。

引用:

唔打針一定冇得通關,到公佈打針可通關時即刻會迫爆,肯定排大隊
話只放打自己認可疫苗嘅人入境係得歐盟嗰十零個國家,唔代表世界其他國家;而且歐盟有排未搞掂疫情,佢肯放我都唔敢去

引用:

我的朋友都打咗第一針有4個打咗復必泰另外5個打咗科興,全部都無事喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]