• 瀏覽: 3,233
  • 回覆: 29
可以一下子鍾意左其他人而提分手
又可以將責任推哂起你身上拍屁股走人
幾時先試到心滿意足
點可以做到話放低就放低? 唔通愛唔係經營,只為開心
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心

能重做時光只需倒流一句話就足夠 - 林家謙 Terence Lam
熱賣及精選
用心溝通好重要

引用:
原帖由 小神貓二 於 2021-3-18 02:46 PM 發表

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
姐係佢未玩夠!

感情係雙方營造,都要眼前人值得先得。
女人除咗外表,識得如何留得住男人心都好重要。

引用:
原帖由 小神貓二 於 2021-3-18 02:46 PM 發表

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
基佬心態我地唔會明白🤭

下?呢啲說話亦可以同返妳哋女人講啝!可以見人哋有錢啲有學識啲就跟人走!可以話見人哋靚仔啲有錢啲就跟人走!將啲責任推晒比男人,話男人唔上進!點解可以話放低就放低?純情嘅女仔幾時變到咁勢利?
呢啲男人都可以咁問返女人啝!

我係男,我好珍惜眼前人架,可惜眼前人唔珍惜我

點睇因現實問題分手?

能重做時光只需倒流一句話就足夠 - 林家謙 Terence Lam
引用:

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
成熟的人會為你著想考慮事情後果,做什麼事情有規劃等其實還是靠你自己去判斷,很多人都是失去後才知道珍惜

好多女人搵到更好的碼頭, 即飛現任

笑死
引用:

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
男人只是 太珍惜 眼前好多索女 人…每個都想珍惜下⋯

引用:

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
渣男表演,根本同愛無關

呢個吾係男人或女人嘅問題,係當今世人嘅態度!

引用:

幾時先試到心滿意足
成熟男人有咩表現?
已經冇哂信心
佢唔珍惜你咩?

引用:
原帖由 seiyachan 於 2021-3-18 02:50 PM 發表

用心溝通好重要
你想溝通對方唔同你溝通冇辦法喎~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]