• 瀏覽: 31,074
  • 回覆: 178
  • 追帖: 4
你唔去報警只喺網上哭訴於事無補!

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
男朋友偷走曬啲貓系表示唔想和你分手,再好好考慮一下呀,睇有冇復合嘅可能

間屋係邊個隻貓咪屬於邊個

引用:
原帖由 即刻有膠樽 於 2021-3-19 02:09 PM 發表

間屋係邊個隻貓咪屬於邊個
如果係合租呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buffyy 於 2021-3-19 01:21 PM 發表

男朋友偷走曬啲貓系表示唔想和你分手,再好好考慮一下呀,睇有冇復合嘅可能
做到咁更加冇可能唔分手

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

香港一直都有法例保護動物,但係你同你朋友都只係猜疑又冇證冇據報警都冇用。。。。啲貓有冇晶片呀?登記人係邊個?

回覆 引用 TOP

咪當送兩隻貓俾佢收養囉, 又唔係偷晒你銀行啲錢 !😥

回覆 引用 TOP

呢種情況。。唔知講乜了都...

佢與微風,皆不可握.

回覆 引用 TOP

報警一定有用,問題係一面之辭啫,啲貓會跟邊個咯

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-3-19 12:27 PM 發表

可以用刀,手批電鑽, 洗衣機, 老鼠夾等同佢happy Friday
你無端端咁應我係咪覺得好得意呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-3-18 05:31 PM 發表

報警處理 因為佢男朋友威脅佢
點威脅先?樓主又冇講清楚,威脅可以係唔比當時人見啲貓仔或者唔比佢帶走啲貓仔咋喎

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-3-19 04:21 PM 發表

點威脅先?樓主又冇講清楚,威脅可以係唔比當時人見啲貓仔或者唔比佢帶走啲貓仔咋喎
下?寫到明係個男朋友自己拎走啲貓

偷錢就話啫...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紙欲仰言 於 2021-3-19 05:04 PM 發表

下?寫到明係個男朋友自己拎走啲貓
個男朋友拎走啲貓又點喎,樓主又證明唔到佢朋友個男朋友傷害過啲貓又無講啲貓係邊個登記做主人,報警時同警察講話個男朋友威脅佢啲咩呀⋯⋯?btw樓主出完個post之後就無回應任何留言疑問,都唔知堅定流

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]