• 瀏覽: 1,887
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
邊隻奶粉好?

熱賣及精選
冇話邊隻最好,個個人要求唔同,有d要平,有d要有人奶成份,有d要有機,
我自己就偏向有人奶成份既奶粉多d

引用:
原帖由 Terre2501 於 2021-3-18 09:34 AM 發表

冇話邊隻最好,個個人要求唔同,有d要平,有d要有人奶成份,有d要有機,
明白。謝謝你

可以考慮下aptxmil白金,之前消委會都話呢隻安全,營養分又高,不過都要試過先知同bb夾唔夾~

引用:
原帖由 朱古力布甸 於 2021-3-18 06:12 PM 發表

可以考慮下aptxmil白金,之前消委會都話呢隻安全,營養分又高,不過都要試過先知同bb夾唔夾~
好的。謝謝你

引用:
原帖由 Terre2501 於 2021-3-18 09:34 AM 發表

有機既奶粉其實我就一般
搵番似人奶成份既奶粉會好D

牌子太多,都花嘅。

引用:

學到了

引用:

似人奶既奶粉都有既,enfixxxxx呢隻都有乳鐵蛋白 人奶成份來

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 原味棉花糖 於 2021-3-17 08:54 PM 發表

邊隻奶粉好?
奶粉無話邊隻最好既
最緊要夾BB野
有人睇成份, 有人睇價錢, 有人睇易唔易買, 不過最重要係BB飲完食得訓得痾得
奶粉常見比較好既成份會例如有益菌, HMO, DHA 呢D, 有D仲有母乳成份就更好, 當然到時又要睇價錢

引用:
原帖由 小嬌子 於 2021-3-19 12:23 PM 發表

似人奶既奶粉都有既,enfixxxxx呢隻都有乳鐵蛋白 人奶成份來
我見好多人都讚呢個成份, 話可以增強抵抗力,BB都冇咁易病

引用:
原帖由 mayli00 於 2021-3-19 10:41 PM 發表

我見好多人都讚呢個成份, 話可以增強抵抗力,BB都冇咁易病
唔只增加抵抗力,對建立腸道系統健康都好有幫助

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]