• 瀏覽: 6,211
  • 回覆: 38
  • 追帖: 3
有睇開我分享嘅朋友仔應該唔陌生,繼幾年前分享眼袋手術之後,今次我鼓起勇氣殲滅跟左我多年嘅雙下巴,又係啲好難搞嘅部位。

溶脂針大家都聽左幾年,但係好多隻成份都古靈精怪冇認證,比較多人會打手手腳腳,話好有效,其實我本人唔肥大概100磅多啲,但係塊面好有福氣,無論幾瘦都有雙下巴🌝,知道有fda認證嘅溶脂針後我心動咗好耐,經過格價,成份了解,睇分享。最後今日左打了✌🏻✌🏻

今日岩岩打完大概4小時,事前我已經知道會腫,會痛(站時未feel到痛),真係好腫下

黎近我盡量每隔幾日就更新一次感覺或者影下相啦,我都好期待效果,我諗要3-4星期先開始有野睇😅🥲現階段唯有等待一下

成個過程由清潔面部、敷麻膏、到做完離開,都唔洗一個鐘,清潔面+敷麻膏用左大概20分鐘,之後有姑娘抹走麻膏,醫生度位貼類似影水紙嘅野係下巴位(類似打thermage 畫位),作用應該係更准確施針,之後打麻醉,打完麻醉就打溶脂針。

我除左打雙下巴外,面頰都打左少少,醫生提我不會幫我打太多,打得多太瘦、會顯老,少少就可以,我當然相信醫生的審美觀,醫生之前幫我做眼袋,不論手勢還是效果都很好,呢到都有好多sis揾佢做眼袋

站時先寫到呢到先,因為真心隔左幾個鐘未feel到好痛, 已經見到腫腫地

熱賣及精選
腫完之後會唔會瘀?
你今日腫唔腫

打下巴?睇落唔算腫

追帖👍🏻👍🏻,你張相打完幾耐影?
唔算好腫喎

可以比診所資料我嗎?謝謝

期待你update, 我有睇你講眼袋分享👍🏻👍🏻
你打左幾多日,而家點呀

介唔介意pm我醫生資料阿🙏🏻

hi, 我個e生話5打面頰架波, 

謝謝分享

引用:
原帖由 anniemiwow 於 2021-3-23 04:55 PM 發表

hi, 我個e生話5打面頰架波, 
只可以打好少好少,醫生都話面太瘦唔好睇

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-3-23 07:39 PM 發表

只可以打好少好少,醫生都話面太瘦唔好睇
你好 sis 想知詳細 想瘦下塊pizza 臉

引用:
原帖由 shit! 於 2021-3-18 07:48 PM 發表

打下巴?睇落唔算腫

最腫係頭四日,紅腫完之後會瘀

引用:
原帖由 農場阿姐 於 2021-3-22 10:04 PM 發表

期待你update, 我有睇你講眼袋分享👍🏻👍🏻
你打左幾多日,而家點呀
今日第六日晚,冇紅,瘀都散左好多了
仲係腫嘅,要等多兩三星期

引用:
原帖由 想你還愛著你 於 2021-3-23 07:40 PM 發表

你好 sis 想知詳細 想瘦下塊pizza 臉
面你要問下醫生,其實醫生覺得baby fat 係好的,佢只係肯幫我打好少

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-3-23 07:41 PM 發表

最腫係頭四日,紅腫完之後會瘀
要紅幾多日? 打完之後幾日?
咁樣睇清楚好多,等睇你靚效果
👍🏻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]