• 瀏覽: 1,586
  • 回覆: 12
唔洗做鋼牙妹真係好好多

熱賣及精選
唔好搵DIY果啲就得 果啲冇牙醫差好遠

引用:
原帖由 kandytim0830 於 2021-3-17 10:59 PM 發表

唔好搵DIY果啲就得 果啲冇牙醫差好遠
我都同意,因為牙醫可以定時矯正返,我食晏用紙巾包住吾小心丟左😓😓 **記得用盒!!!!!!** 好彩我個牙醫印多個一個比我... 其實箍牙呢d錢用invisalize箍已經慳左好多,否則貪字得個貧,人地d專業可以賺錢係有原因既。同醫學美容一樣,我有d朋友貪平去地痞美容院,最終仲貴過搵醫生去診所搞,而且完全冇效果,根本浪費時間同金錢

咁即係幾錢

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2021-3-18 02:20 AM 發表

我都同意,因為牙醫可以定時矯正返,我食晏用紙巾包住吾小心丟左😓😓 **記得用盒!!!!!!** 好彩我個牙醫印多個一個比我... 其實箍牙呢d錢用invisalize箍已經慳左好多,否則貪字得個貧,人地d專業可以賺錢係有原因既。同醫學美容一樣,我有d朋友貪平去地痞美容院,最終仲貴過搵醫生去診所搞,而且完全冇效果,根本浪費時間同金錢
Invisalign 有醫生跟進返件事同個進度係爭好遠

引用:
原帖由 doorlogging 於 2021-3-16 07:04 PM 發表

唔洗做鋼牙妹真係好好多
但係咪真係夠力㗎對比鋼圈

引用:
原帖由 香港大腳板 於 2021-3-18 02:20 AM 發表

掉左咁唔小心

引用:
原帖由 manmanleu 於 2021-3-19 08:47 AM 發表

但係咪真係夠力㗎對比鋼圈
睇吓本身情況,膠套只可以解決輕微牙齒不齊,如果你係爆牙嗰種,我估咁一定鋼圈先可以解決

同意 其他人眼光真係唔舒服

樓主做邊間? 貴唔貴?

引用:
原帖由 NikiYeung 於 2021-3-18 10:55 AM 發表

咁即係幾錢
又唔貴wor 13800 覺得幾好 牙醫果陣都好好態度 講得好仔細

引用:
原帖由 yellowclock 於 2021-3-24 10:17 PM 發表

樓主做邊間? 貴唔貴?
我而家consult左zenyum 見醫生整模遲d再報告比大家知

好啊 想知結果係點 我都想cool

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]