• 瀏覽: 15,345
  • 回覆: 149
  • 追帖: 2
屋企人平時都好少買六合彩之類,除非條數真係好大,就會想試下搏下運氣咁……
今次六合彩成一個億屋企人都想夾,阿媽將我哋放晒係同一個WAHTSAPP GROUP入面,唯獨冇阿哥同大嫂,我見好奇咪問下點解……
原來好耐之前(四五年前左右)屋企人都有夾份買六合彩,嗰時我未成年屋企人唔想我學賭錢就冇叫我一齊,嗰時大嫂就啱啱嫁入嚟,佢就負責去買,結果最後中咗四獎,好似係幾千到一萬左右,但係大嫂就話張六合彩唔小心放咗落洗衣機洗爛咗,拎唔到錢……
其實買時唔係好多人夾,每人都分到二千幾咁,但係屋企人就認為係大嫂私吞咗嗰筆錢……所以今次唔打算預佢,廢事比佢知,直情連阿哥都唔預……
如果真係咁,咁大嫂真係真少失大……仲估唔到呢幾年大家對大嫂咁差係有原因……

熱賣及精選
引用:
原帖由 巨雞比 於 2021-3-15 03:28 PM 發表

屋企人平時都好少買六合彩之類,除非條數真係好大,就會想試下搏下運氣咁……
今次六合彩成一個億屋企人都想夾,阿媽將我哋放晒係同一個WAHTSAPP GROUP入面,唯獨冇阿哥同大嫂,我見好奇咪問下點解……
原來好耐之前(四五年前左右)屋企人都有夾份買六合彩,嗰時我未成年屋企人唔想我學賭錢就冇叫我一齊,嗰時大嫂就啱啱嫁入嚟,佢就負責去買,結果最後中咗四獎,好 ...
講到實中咁

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-3-15 03:39 PM 發表

講到實中咁
唔通預唔中乜?

如果中咗比佢發現,家變都似

引用:
原帖由 老佛爺爺 於 2021-3-15 04:20 PM 發表

如果中咗比佢發現,家變都似
我覺得可以分兩份,如果有張中咗,就比唔中嗰張佢

仲以為六合彩取消左?!

舉報黃絲曱甴 國安處舉報熱線
微信 : NSD62717171
短訊 : 62717171
電郵 : nsd-public@police.gov.hk
自己想裝發夢嘅人,別人喊唔醒嘅。

都未中已經係咁
中左你地報定警都似

記得吃藥

離婚

引用:
原帖由 巨雞比 於 2021-3-15 03:28 PM 發表

原來好耐之前(四五年前左右)屋企人都有夾份買六合彩,嗰時我未成年屋企人唔想我學賭錢就冇叫我一齊,嗰時大嫂就啱啱嫁入嚟,佢就負責去買,結果最後中咗四獎,好 ...
你阿哥唔識做人,就算真係洗爛咗張飛,錢又唔係多,硬食派返俾大家,唔收一件事,今次屋企人唔預佢,合情合理,唔算得小氣,但你要口密,唔可以唔覺意爆響口。

冇機會中、吾好發夢

因少失大?中硬咩?更何況大哥大嫂唔識自己去買?

有電話投注架痲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]