• 瀏覽: 1,533
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
就黎進入24歲既我 近排先知 自己皮膚已經比我年齡老好多 曾經都試過食膠原蛋白 不是平個啲又真係難入口 堅持唔到 但好味個啲又好貴
不過前排有Fd介意左隻 平靚正既膠原蛋白
大家值得一試 我完全愛上左隻味 效果真係唔錯
仲幫我美👙

熱賣及精選
這麼年輕就要補嗎

引用:
原帖由 lunar.du 於 2021-3-15 08:15 AM 發表

這麼年輕就要補嗎
一開始我也以為年輕不用補充 但前排去做美容測試 發現皮膚與我年齡差距大 美容師說 我們的日常生活和飲食習慣大大影響 的確我也常熬夜 不過吃膠原蛋白皮膚真係好好多

日本品牌 asahi 膠原粉 

引用:
原帖由 最怕硬膠袋 於 2021-3-15 11:45 AM 發表

日本品牌 asahi 膠原粉 
試過 味道唔吸引 加上好易變 我中意獨立包裝 同埋一開始食皮膚有差冇好 份量難準確

開始我也以為年輕不用補充但前排去做美容測試發現皮膚與我年齡差距大美容師說我們的日常生活和飲食習慣大大影響的確我也常熬夜不過吃膠原蛋白皮膚真系好好多

引用:
原帖由 海灣怕豬豬 於 2021-3-15 11:58 AM 發表

開始我也以為年輕不用補充但前排去做美容測試發現皮膚與我年齡差距大美容師說我們的日常生活和飲食習慣大大影響的確我也常熬夜不過吃膠原蛋白皮膚真系好好多
認同,加上口罩肌,膠原蛋白幫助好多

引用:
原帖由 csheung 於 2021-3-15 08:19 PM 發表

認同,加上口罩肌,膠原蛋白幫助好多
你都有食開?

我覺得早啲補充,少啲流失

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-3-16 12:59 PM 發表

我覺得早啲補充,少啲流失
冇錯冇錯 到流失左先黎補救 就要用多陪堅持同時間 所以年輕其實要保養了

係要早d補充, 25歲之後只會流失

Mumo 這品牌 ok 嗎

我可以幫你們拿試用品給你地試...你地有興趣?我現在有食緊膠原蛋白肽,真係改善左好多...

引用:
原帖由 boboyau1234 於 2021-4-18 04:44 PM 發表

我可以幫你們拿試用品給你地試...你地有興趣?我現在有食緊膠原蛋白肽,真係改善左好多...
忍唔住手已經買左😆
不過未開始食,唔知味道如何呢

食㗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]