• 瀏覽: 40,095
  • 回覆: 349
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 661033 於 2021-3-13 08:22 AM 發表

佢好似冇尊重過你,呢啲男人,好難長久
佢唔覺得呢啲係叫做唔尊重,佢解釋話自己只係懶去處理,唔係唔做,只係未做,我都唔止講咗一次

熱賣及精選
引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-13 10:24 發表

佢唔覺得呢啲係叫做唔尊重,佢解釋話自己只係懶去處理,唔係唔做,只係未做,我都唔止講咗一次
要做就一早做咗啦!

引用:
原帖由 3882 於 2021-3-13 10:50 AM 發表

要做就一早做咗啦!
佢話自己懶,同埋佢一路都冇睇返啲相

其實睇你自己性格介唔介意,無話邊個啱邊個錯。

我係完全無所謂型,因為覺得歷史都係建立現今佢既一部份。
既然同ex分手,必定有啲原因令佢哋相處唔到。

但係如果你介意,最好唔好淨講介意,要講埋你介意到咩程度,明確要求佢點處理。
因為唔講清楚,可能你介意既程度係完全唔可以再有任何可視可摸既痕跡存在,佢又以為收响鞋盒放到床下底最入就夠,咁樣會變咗揾交拗,無謂。

引用:
原帖由 bird_crystal 於 2021-3-13 12:11 PM 發表

其實睇你自己性格介唔介意,無話邊個啱邊個錯。

我係完全無所謂型,因為覺得歷史都係建立現今佢既一部份。
既然同ex分手,必定有啲原因令佢哋相處唔到。

但係如果你介意,最好唔好淨講介意,要講埋你介意到咩程度,明確要求佢點處理。
因為唔講清楚,可能你介意既程度係完全唔可以再有任何可視可摸既痕跡存在,佢又以為收响鞋盒放到床下底最入就夠,咁樣會變咗揾交拗,無謂。
我都知每個人都有過去,我何嘗冇,但係佢對ex嘅著緊你就會有所保留,佢曾經問我,佢可唔可以同ex做返朋友,我當時答係可以,因為我都試過同ex做朋友,但係問題係佢一路表現出嚟嘅態度唔係我想像中咁,佢會緊張、會安慰對方,會講一d鼓勵佢嘅說話,態度唔係朋友嗰種,所以我先至越嚟越介意,同埋我根本唔清楚佢哋因為咩事而搞到感情變差,對方未分手之前一直都好愛我老公

要佢燒左佢

引用:
原帖由 色香的龜頭 於 2021-3-13 01:43 PM 發表

要佢燒左佢
燒咩?d相喺電腦、手機同Facebook度

我會試下開帖先 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定 最重要通知對方已經開帖 一定有幫助

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 tfortest 於 2021-3-13 01:54 PM 發表

我會試下開帖先 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定 最重要通知對方已經開帖 一定有幫助
佢知我開咗帖喎!佢有follow我,知又點,冇乜用

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-13 01:45 PM 發表

燒咩?d相喺電腦、手機同Facebook度
我覺得要佢永久DEL哂去!再發現每張相罰兩千

我識佢都係因為上香討,之後出嚟見面,咁就一齊左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 色香的龜頭 於 2021-3-13 02:13 PM 發表

我覺得要佢永久DEL哂去!再發現每張相罰兩千
冇乜用,佢係IT人,電腦嘅嘢我完全唔識,大家講個信字,但係依家誠信已經唔值錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-13 11:12 發表

佢話自己懶,同埋佢一路都冇睇返啲相
今次妳出聲,無得再搵藉口。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-13 02:11 PM 發表

佢知我開咗帖喎!佢有follow我,知又點,冇乜用
試下開到有用為止

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

佢話已經delete左d相,不過我未證實嘅,喺Facebook嗰度就冇晒啲相,電腦同電話就唔知

提示:支持鍵盤翻頁左 右