• 瀏覽: 40,092
  • 回覆: 349
  • 追帖: 4
當年佢同ex影過結婚相同一d生活照(單人相同合照),但係佢一直都冇掉,你哋會點睇同點諗?
佢哋分左手兩年,當初d結婚相仲係放喺屋企嘅房同廳,佢一d收埋嘅意思都冇,到後來我同佢講我介意,佢先至收埋,但係一直都冇拎去掉,只係放喺書房門後面,又過咗大半年,我比足時間佢處理兩張結婚相,但係都仲係原封不動,到我再出聲先至處理,結婚相要差唔多一年嘅時間先至處理好!
到最近,我哋亦結咗婚,我亦再問佢喺電腦同社交網站嘅相點處理,佢就答如果我介意佢就delete左佢,試問,如果係你,你會唔會大方到呢個程度呢?嗰度一樣有佢哋當年影結婚相嘅花絮,有佢哋去旅行嘅相(對方嘅單人相),如果係你,你又會可以大方到繼續喺嗰度睇到佢ex嘅嘢,如果你係佢ex,你會點諗?會覺得個男人仲對佢未忘情,遲早會再喺返埋一齊!

我自問係小氣,我覺得唔可能大方到咁嘅程度,佢解釋話係自己懶,所以一直冇處理,我接受唔到呢個解釋!

呻完!

熱賣及精選
女人真係煩  你老公都好快走人

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-12 02:43 PM 發表

當年佢同ex影過結婚相同一d生活照(單人相同合照),但係佢一直都冇掉,你哋會點睇同點諗?
佢哋分左手兩年,當初d結婚相仲係放喺屋企嘅房同廳,佢一d收埋嘅意思都冇,到後來我同佢講我介意,佢先至收埋,但係一直都冇拎去掉,只係放喺書房門後面,又過咗大半年,我比足時間佢處理兩張結婚相,但係都仲係原封不動,到我再出聲先至處理,結婚相要差唔多一年嘅時間先至處理好!
到最近,我哋亦結咗婚,我亦再問佢喺電腦同社交 ...
妳有冇和ex影既相呢?妳又點處理

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
佢可能仲收埋以前偷拍嘅激情AV,你要再揾真啲

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-3-12 04:22 PM 發表

佢可能仲收埋以前偷拍嘅激情AV,你要再揾真啲
多謝提醒

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-12 02:43 PM 發表

到最近,我哋亦結咗婚,我亦再問佢喺電腦同社交 ...
我係男人 我都會忍受吾到女方同ex既相

引用:
原帖由 ookkman 於 2021-3-12 07:03 PM 發表

我係男人 我都會忍受吾到女方同ex既相
如果話一分手即刻delete晒就當然未必做到,但係已經兩年,我都已經好大方

晒大d放係當眼嘅地方

我自己當年分手後都立即掉哂d合照。
你有冇ex? 有就拎d出嚟,又睇下佢乜反應

引用:
原帖由 望見遠方的寶寶 於 2021-3-12 08:32 PM 發表

按理來說既然已經不在一起沒必要還留著影像,看著都都不開心。只是人的感情真的很復雜,不明白有些行為為何那樣,既然你選擇啦就要學會包容和理解,雖然是你老公不對,但是可能放下的時間比較慢。或者慢慢商量處理影片
我講左介意,但係佢唔做,口講如何緊張我,如何重視我,但係只係敷衍了事

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2021-3-12 08:53 PM 發表

我講左介意,但係佢唔做,口講如何緊張我,如何重視我,但係只係敷衍了事
依家乜都唔重要,唔想再諗,唔想再煩

回覆 引用 TOP

立即離婚,不能存有任何記億

依家死心,睇到我有咩感受未?又睇到其他人嘅睇法未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2021-3-12 09:00 PM 發表

立即離婚,不能存有任何記億
我都想

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]