• 瀏覽: 32,857
  • 回覆: 118
  • 追帖: 2
話說我細佬呢排識咗個女朋友。
唔係特別靚,普普通通,行街招牌都壓死幾件嗰啲。
不過佢好L淫。
次次佢同我細佬扑嘢都叫到好大聲,大聲到我懷疑唔止係我,就連上下層啲鄰居都聽到晒。
更重要係,條女好似唔洗返屋企咁。
返工,見到佢係細佬房出嚟。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
夜晚,佢就同細佬係房唔知做乜。
半夜,開始扑嘢。
次次都咁撚大聲,但係我老母好似聽唔到咁,我都唔好意思開聲屌。
頭幾次都當打丁音樂咁用,但係久而久之,晚晚都係咁,真係唔洗瞓。
有晚我真係頂唔貴,於是我開大個喇叭播 av,佢 chok 得愈勁我就開得愈大聲,條女叫得愈勁我就開得愈大聲。
第二日出門口,撞正個鄰居,佢望我個眼神好似望緊個性變態咁。
dllm,扑嘢大聲冇問題,睇 av 大聲啲就有罪?

熱賣及精選
引用:
原帖由 紫色小花 於 2021-3-11 03:52 PM 發表

不過佢好L淫。
次次佢同我細佬扑嘢都叫到好大聲,大聲到我懷疑唔止係我,就連上下層啲鄰居都聽到晒。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
半夜,開始扑嘢。
次次都咁撚大聲,但係我老母好似聽唔到咁,我都唔好 ...
3p啦仲忍!

引用:
原帖由 紫色小花 於 2021-3-11 03:52 PM 發表

不過佢好L淫。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
半夜,開始扑嘢。
下次播心經

引用:
原帖由 chok豪 於 2021-3-11 04:07 PM 發表

下次播心經
播心經仲起到機算佢好野

引用:

不過佢好L淫。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
半夜,開始扑嘢。
真,睇AV大聲真係唔係咁好

引用:
原帖由 深海宇宙的馬桶 於 2021-3-11 04:35 PM 發表

播心經仲起到機算佢好野
咁應該到樓主要驚

笑了

睇得AV多 搞到有幻覺

海納百川 有容乃大
壁立千仞 無欲則剛
有新意…不過都係 0 分!!!

3個gay佬的故事,3劍客,3劍俠,3個火槍手

故仔作得好差

樓主,下次播三世因緣歌,包佢哋聽完,唔敢做,大概記得一開始歌詞係:善男信女,聽念三世因果經......

引用:

不過佢好L淫。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
半夜,開始扑嘢。
好慘

引用:

不過佢好L淫。
放工,見佢入細佬房。
食飯,見佢食埋一份。
半夜,開始扑嘢。
確實好慘

加幾張相個故事會真實啲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]