• 瀏覽: 3,642
  • 回覆: 23
我真係睇過眼,我識一個人,阿爸扭親,佢叫阿媽陪佢去睇跌打。兩個加埋過百五歲,震騰騰,佢都話佢哋得。
轉頭話忙左個幾星期幫個阿叔物色護理員。
聽完有點核突扮嘢的感覺,不討不快。

熱賣及精選
可能為一個字——錢。

好多基督徒都喺咁㗎喎,對教會弟兄姊妹仲好過自己親生父母… 我都喺睇唔過眼。

引用:
原帖由 電車少女 於 2021-3-10 06:43 AM 發表

我真係睇過眼,我識一個人,阿爸扭親,佢叫阿媽陪佢去睇跌打。兩個加埋過百五歲,震騰騰,佢都話佢哋得。
想分遺產

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-3-10 04:11 PM 發表

好多基督徒都喺咁㗎喎,對教會弟兄姊妹仲好過自己親生父母… 我都喺睇唔過眼。
對,基督L 個個假到死,好L 嘔心

我有自住樓,又有收租樓。
咁你直接去幫果兩個老人家咪ok囉

孝順真係好重要!!
搵老公都係要搵孝順既 起碼愛屋及烏

引用:
原帖由 annnchan 於 2021-3-11 10:54 AM 發表

孝順真係好重要!!
搵老公都係要搵孝順既 起碼愛屋及烏
真啊我老公都係超級孝順
對我阿爸阿媽都好好
連阿媽之前仆親都超緊張
呢個真係好重要

真係唔得掂 我個frd阿爸整親
佢心急到請左一個禮拜假照顧佢 仲要打算搵層新樓同搬翻同佢地一齊住
前排先陪佢去示範單位 係如心廣場都唔錯
我朋友比佢d長者醫療設施吸引到 長者悠閒設施都好似唔錯
生呢d仔真係三生有幸 唔知前世做左幾多好嘢

基督教唔掟噶!

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-3-10 04:11 PM 發表

教徒多數虛偽,又叫G,又賭,又煙,又酒,又揾唔到錢,做黑暴曱甴。

引用:
原帖由 電車少女 於 2021-3-10 06:43 AM 發表

只是智商與邏輯思考問題...與是否基督徒無關

呢個世界,乜人都有。

我都識啲咁嘅人。自己屋企老弱病殘咩都有。佢自己搬左去另外嘅地方住,然後話幫手照顧新住家的老人,自己屋企反而懶理。

引用:

你點知架,佢真係基督徒啊!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]