• 瀏覽: 18,905
  • 回覆: 167
  • 追帖: 4
我發覺啲女人都真係麻煩底,我自己一個月搵幾萬,拎一萬幾千去買下模型,玩下 HOTTOYS 又要嘈,佢真係覺得我唔拎嗰啲錢去買玩具就會比佢?

成日話想將來多啲保障,買少啲玩具,但係自己就個個月買護膚品化妝品衫呀袋呀,又唔見佢唔買?成日叫我賣咗啲玩具,留啲位放實用嘢,乜實用嘢呀?佢哋手袋呀?真係 CLS,話男人玩模型好小朋友,班女人化妝著衫咪又係以為自己係Barbie!!唔小朋友乜?唔幼稚乜?

乜都要管住晒,唔講我以為佢係我老母,更何況佢只不過係女朋友,根本老婆都唔係,已經嘈生晒,呢啲女人真係娶唔過。有乜想要就自己搵錢買呀嘛,又想男人買比佢哋,老實講,我唔買玩具嘅錢,我食咗佢都唔會比啲女人拎嚟買袋。

熱賣及精選
引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-3-9 10:46 AM 發表

我發覺啲女人都真係麻煩底,我自己一個月搵幾萬,拎一萬幾千去買下模型,玩下 HOTTOYS 又要嘈,佢真係覺得我唔拎嗰啲錢去買玩具就會比佢?

成日話想將來多啲保障,買少啲玩具,但係自己就個個月買護膚品化妝品衫呀袋呀,又唔見佢唔買?成日叫我賣咗啲玩具,留啲位放實用嘢,乜實用嘢呀?佢哋手袋呀?真係 CLS,話男人玩模型好小朋友,班女人化妝著衫咪又係以為自己係Barbie!!唔小朋友乜?唔幼稚乜?
...
因為你窮............假如你是大富豪..........誰會管你......食飽飯無嘢做呀.......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-3-9 10:46 AM 發表

...
你都真係算賤男中嘅賤男,渣男中嘅極品

引用:

...
分手啦仲忍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-3-9 10:49 AM 發表

因為你窮............假如你是大富豪..........誰會管你......食飽飯無嘢做呀.......!!
幾萬蚊個月都窮,師兄搵幾多錢一個月呀?

男人買高達,女人唔明白

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2021-3-9 10:49 AM 發表

你都真係算賤男中嘅賤男,渣男中嘅極品
掏寶買電視唔浪費乜?做乜比錢睇電視?渣男

飛咗佢做王老五就可以後冇人管, 最好孤獨終老, 成屋都塞滿晒模型玩具 !🚗🚒🚑🚅🛳🚁🛩😅

睇你d文字
你都係岩搵條麻甩佬過世

引用:

...
男人就唔食鍾意管住女人嘅…?

無分性別㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yroinoi 於 2021-3-9 11:05 AM 發表

幾萬蚊個月都窮,師兄搵幾多錢一個月呀?
不是我覺得.........是你的另一半覺得.............所以我一個月幾錢關你屁事......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:

...
🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

人總要有點愛好。唔系會無動力允錢。不過每月定期要買一萬幾千文,個人覺得多左小小。除非你允幾萬系成十萬八萬

引用:

...
想知你有冇每月給你女人一萬幾千家用呢?如果有咁佢就真系幾煩

引用:
原帖由 Yroinoi 於 2021-3-9 11:07 AM 發表

掏寶買電視唔浪費乜?做乜比錢睇電視?渣男
淘寶買電視點解浪費?
我唔睇電視架
又要屌西,又唔想洗錢=叫雞唔比錢,仲唔係渣男

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]