• 瀏覽: 6,394
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
最熟悉的陌生人 

我叫 Eric, 朋友通常叫我波仔/ Ball Chau, 純粹想上嚟呻下分享吓... 

與老婆結婚12年了,由愛人變咗家人...幾年前開始,特別有了女兒後 (第二個小朋友),就冇乜性生活... 老婆冇性需要,勉強做都冇意思… 每天放工,回家,沖涼, 訓覺,每日如是... 成為了最熟悉的陌生人...

幾年前開始,放工後情願去酒吧坐下, 晚晚扮OT, 唔想咁快返屋企。開始我覺得一個人仲享受... 為解決性需要, 間中都有玩下交友app/TG,性需要滿足後,身體很累和有種空虛感...

直至喺酒吧遇到佢... 與她特別投契,雖然她也是個人妻。跟她約會,有一種實在和滿足感。終於我們發生了關係後,我更想多了解她照顧她,可惜肉體上有多親密,她都像是刻意保持距離,特別是不許我跟她接吻...  床都上了但卻不許接吻,難道又是最親密的陌生人 ?

#ballheader

每個人當做了虧心事, 都會有少少地方保留,
她, 就保留了舌頭

你太太第二胎後, 身型有走樣嗎?

人妻都係出嚟玩
佢唔想頭家散
所以唔會投入真感情

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-3-8 04:35 PM 發表
最熟悉的陌生人 

我叫 Eric, 朋友通常叫我波仔/ Ball Chau, 純粹想上嚟呻下分享吓... 

與老婆結婚12年了,由愛人變咗家人...幾年前開始,特別有了女兒後 (第二個小朋友),就冇乜性生活... 老婆冇性需要,勉強做都冇意思… 每天放工,回家,沖涼, 訓覺,每日如是... 成為了最熟悉的陌生人...

幾年前開始,放工後情願去酒吧坐下, 晚晚扮OT, 唔想咁快返屋 ...
保持距離先可以持久

有仔女, 不要沉船啊

關於老婆,子女出世後,已被一對子女佔據了。母親一職已把她徹底消耗,看不見我的(性/和性以外)需要,即使看見也分身不暇... 這就是情人變親人吧?

以為孩子入小學後 (仔 2011出世,女2014), 會有所改善,但實情大家好似變咗陌路了,好多時都相對無言,所有對話都只是關於仔女,仔女外就是零。

直至遇到她,我倆無所不談,如我最喜歡的電影,甚至工作日常 (我是做律師的). 性/和性以外需要都得到填補... 大家都有家室,所以大家都好小心...

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-3-10 10:34 AM 發表
關於老婆,子女出世後,已被一對子女佔據了。母親一職已把她徹底消耗,看不見我的(性/和性以外)需要,即使看見也分身不暇... 這就是情人變親人吧?

以為孩子入小學後 (仔 2011出世,女2014), 會有所改善,但實情大家好似變咗陌路了,好多時都相對無言,所有對話都只是關於仔女,仔女外就是零。

直至遇到她,我倆無所不談,如我最喜歡的電影,甚至工作日常 (我是做律師的). 性/和性以外需 ...
你還有機會 回到如初 只是時間問題,小朋友大了,可重拾感情,努力

好古事

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-3-8 04:35 PM 發表
最熟悉的陌生人 

幾年前開始,放工後情願去酒吧坐下, 晚晚扮OT, 唔想咁快返屋 ...
經歷過你既野
目前都係唔中意返屋企既人
但我本性係一個好中意響屋企既人。。。

引用:
最熟悉的陌生人 

很多夫妻都是冇性生活,只像同屋住客咁一 起生活

老婆為了子女對我冷落,唯有另尋寄託,調校期望從而減低失望。

漸漸放工去酒吧飲下酒,也開始在交友App找人傾談... 晚上回到家,老婆在子女房對子女功課,我在睡房望着手機,各有專注和投放。

對老婆,在身邊但陌生,但可還有愛?
對情婦,令我有存在感,但是否是愛?

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2021-3-16 02:10 PM 發表
老婆為了子女對我冷落,唯有另尋寄託,調校期望從而減低失望。

漸漸放工去酒吧飲下酒,也開始在交友App找人傾談... 晚上回到家,老婆在子女房對子女功課,我在睡房望着手機,各有專注和投放。

對老婆,在身邊但陌生,但可還有愛?
對情婦,令我有存在感,但是否是愛?
我同你遭遇差不多,只係對方唔肯有性關係,其實諗深一層,我真係唔知一齊落去為乜,反正都唔會有結果

引用:
原帖由 abc2103 於 2021-3-19 12:14 AM 發表

我同你遭遇差不多,只係對方唔肯有性關係,其實諗深一層,我真係唔知一齊落去為乜,反正都唔會有結果
明。

她肯與我(你)一起,至少互有好感。

對於老婆沒心靈交流,沒性交流
對於她,至少有點心靈交流 (談下電影,工作等),有性就更好了... 

引用:
最熟悉的陌生人 

雙方都有家庭可以長久嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]