• 瀏覽: 20,804
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
啱啱出POOL冇咁耐,識左個男人以為正正常常
咁佢又真係幾正常,外表唔靚仔但唔差有份工穩穩地地
份人又幾貼心
但係真係估唔到佢同我拍咗一個月左右就話想安排結婚啲嘢
我以為佢講下笑,咪冇理佢,點知搞搞佢我FEEL到佢好認真,計晒結婚用幾多錢,要儲幾耐錢,加場堆夾份買樓之類
佢仲要唔係計自己一個,仲計埋我份糧入去
佢話咁樣係認真表現,話真係好想同我長遠發展仲話唔想簽紙可以訂住婚先
問題係,我同佢識咗唔夠半年,拍拖唔夠三個月,我連佢父母都未見過

熱賣及精選
認真既男人幾好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Baako 於 2021-3-8 04:12 PM 發表

份人又幾貼心
我以為佢講下笑,咪冇理佢,點知搞搞佢我FEEL到佢好認真,計晒結婚用 ...
安排左中出未

回覆 引用 TOP

說明他想跟你過日子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Baako 於 2021-3-8 04:12 PM 發表

份人又幾貼心
我以為佢講下笑,咪冇理佢,點知搞搞佢我FEEL到佢好認真,計晒結婚用 ...
阿婆跑得快 一定有古怪

引用:

份人又幾貼心
唔靚仔又可以一齊?俾鬼責?

回覆 引用 TOP

阿婆走得快一定有古怪啊

回覆 引用 TOP

佢唔話即刻生仔就算啦

家長未見,咩都唔算數,係人都知擺酒主導權其實喺四大長老度,佢可以透過控制賓客人數嚟影響你成個計劃。

引用:

份人又幾貼心
騙案

回覆 引用 TOP

小心騙徒

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
賊船已上……

回覆 引用 TOP

引用:

份人又幾貼心
出pool? 兩個男人諗住去邊度註冊?香港應該唔得喎。

回覆 引用 TOP

引用:

份人又幾貼心
女人恨嫁、男人恨娶,同怪唔怪獸,係無關的~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]