• 瀏覽: 744
  • 回覆: 19
記得喺上初中陣,我中意上了班裡嘅以為同學,但系我唔敢和佢講,同時我也發現另外一個同學也中意佢,於系我就暗地裡告訴自己要用自己嘅實際行動嚟擊敗對手,咁我系唔系視佢為自己嘅情敵。

熱賣及精選
引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2021-3-8 03:50 PM 發表

記得喺上初中陣,我中意上了班裡嘅以為同學,但系我唔敢和佢講,同時我也發現另外一個同學也中意佢,於系我就暗地裡告訴自己要用自己嘅實際行動嚟擊敗對手,咁我系唔系視佢為自己嘅情敵。
妳啲中文程度…

咁係代表妳畢唔到業~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-3-8 03:53 PM 發表

妳啲中文程度…

咁係代表妳畢唔到業~
見笑了,我嘅中文一直唔系很好

回覆 引用 TOP

幾歲

引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2021-3-8 03:50 PM 發表

we dont mind if you use english

引用:

要用自己嘅實際行動嚟擊敗對手?.....犠生色相

回覆 引用 TOP

你讀邊間男校?

引用:

即係隻揪!?

引用:

三個男人咁刺激!?

實際行動?你指用劍擊敗對手嗎?你讀華山中學?

回覆 引用 TOP

三劍俠?

引用:

讀初中就跟同學談戀愛?到底你知唔知愛情係乜野黎架?

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-3-9 08:00 AM 發表

讀初中就跟同學談戀愛?到底你知唔知愛情係乜野黎架?
有可能是早熟的原因吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodday2020 於 2021-3-9 06:56 AM 發表

三劍俠?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]