• 瀏覽: 1,470
  • 回覆: 26
40歲,離異,唔帶細路
一間一千四百呎左右嘅樓
一部BMW 430
仲有個車位
係香港容唔容易再搵個老婆
🤣🤣🤣

熱賣及精選
年收入一兩百萬,睇行情,好奇咁嘅條件係香港容唔容易搵女再婚🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

成日漏講,以上淨資產,無供款🤣探討下

回覆 引用 TOP

是否你因為性能力有問題所以要離婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lzy7eleven80 於 2021-3-8 04:41 AM 發表

40歲,離異,唔帶細路
一間一千四百呎左右嘅樓
一部BMW 430
仲有個車位
🤣🤣🤣
去台灣搵老公會易啲喎~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lzy7eleven80 於 2021-3-8 04:41 AM 發表

40歲,離異,唔帶細路
一間一千四百呎左右嘅樓
一部BMW 430
仲有個車位
🤣🤣🤣
咁又真係有啲難,老婆係要可以同甘共苦嘅人。
以你留言黎睇,只可以吸引到淘金者,而你,亦只要吊淘金者,祝你好運。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-3-8 08:23 AM 發表

咁又真係有啲難,老婆係要可以同甘共苦嘅人。
以你留言黎睇,只可以吸引到淘金者,而你,亦只要吊淘金者,祝你好運。
經濟係基礎,講心唔講金嘅嘢我講我信你都唔信啦,咁嘅個人條件無經濟基礎已經完全無可能,所以先討論有咁嘅經濟條件有無加啲可能性。

引用:
原帖由 常規會員 於 2021-3-8 06:37 AM 發表

你好的話,老婆又離你而去?
原因太多,唔係一句好唔好可以概括嘅。

引用:
原帖由 lzy7eleven80 於 2021-3-8 10:46 AM 發表

經濟係基礎,講心唔講金嘅嘢我講我信你都唔信啦,咁嘅個人條件無經濟基礎已經完全無可能,所以先討論有咁嘅經濟條件有無加啲可能性。
你問得出呢種問題,係想大家關注你既智商比小學生優勝D?

回覆 引用 TOP

引用:

40歲,離異,唔帶細路
一間一千四百呎左右嘅樓
一部BMW 430
仲有個車位
🤣🤣🤣
你去call G算啦!
同得你一齊都係等拎遺產

回覆 引用 TOP

我身家多你一倍, 後生你3年, 都要日日食自己, 算把啦你

香港大把三十多歲少女,問題你如果發掘。你層次唔同就唔同你要求。飲酒有飲酒嘅伴。好多女寧願自己單身喔。

回覆 引用 TOP

從來搵老婆都易.........只是未必是你想要的那個........夠膽就會有........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]