• 瀏覽: 4,917
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
有冇師兄試過雖然同女友好好地拍拖,但突然識左個女性朋友你覺得見到佢有觸電的感覺,而佢亦暗示佢鐘意你呢?而且每一樣野也同佢好夾。跟本就應該同佢一齊咁

我有個住戶呀凱就遇到咁既情形。我勸佢盡量忘記條新識的女仔啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-3-8 12:27 AM 發表

有冇師兄試過雖然同女友好好地拍拖,但突然識左個女性朋友你覺得見到佢有觸電的感覺,而佢亦暗示佢鐘意你呢?而且每一樣野也同佢好夾。跟本就應該同佢一齊咁

有食唔食,罪大惡極
老僧你今次教錯人了

邊能個呀凱

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-3-8 12:35 AM 發表

有食唔食,罪大惡極
老僧你今次教錯人了
但我覺得佢如果同左女生2, 一齊係對不住女友的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真暴徒 於 2021-3-8 12:59 AM 發表

邊能個呀凱
住我幢大廈的住戶

回覆 引用 TOP

我認為我的意見不錯掛

回覆 引用 TOP

緊係叫你住戶專一d啦 每一樣野都夾咁又點?咁就可以同第二個一齊?有冇諗過佢女朋友嘅感受?

引用:
原帖由 九巴6C線 於 2021-3-8 02:38 AM 發表

緊係叫你住戶專一d啦 每一樣野都夾咁又點?咁就可以同第二個一齊?有冇諗過佢女朋友嘅感受?
所以我咪咁叫佢囉。

佢話如果佢唔係識左現任女友先。佢同女生2其實係天生一對。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-3-8 12:27 AM 發表

男人有邊個唔中意女

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-3-8 04:20 AM 發表

男人有邊個唔中意女
我問佢有冇諗過你女友的感情受?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-3-8 04:24 AM 發表

我問佢有冇諗過你女友的感情受?
唔比佢知米得咯,我試過一拖三不知幾正

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-3-8 04:25 AM 發表

唔比佢知米得咯,我試過一拖三不知幾正
我也明白的

回覆 引用 TOP

引用:

冇特然,只有心痕。
如果出現你所講,只係身邊人唔係佢好"幸"要,騎牛搵馬等緊啱佢心意既人出現,好好地只係表面。

左右逢源,左右開弓

引用:

淫僧?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]