• 瀏覽: 11,303
  • 回覆: 81
唔去

自反而縮雖千萬人吾往矣
熱賣及精選
乜嘢係已婚夫,哥爾夫嗎

擺明想中出!

引用:
原帖由 不知所位 於 2021-3-7 12:43 AM 發表

話佢知︰你要做拮人嗰個
佢話:我用口

基路難行 ..........

引用:
原帖由 凡間回收的象棋 於 2021-3-14 01:07 PM 發表

什麼叫做燒係左?
打錯字,係盞燈燒左

可以點,再拒絕,多玩幾次就好了

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
死賤精咁你又出去?唔係貪人請你食飯吖?食得多就食埋你囉!你明知佢想點,又出去!?分明比機會佢啦!扮晒野!

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-3-14 05:09 PM 發表

死賤精咁你又出去?唔係貪人請你食飯吖?食得多就食埋你囉!你明知佢想點,又出去!?分明比機會佢啦!扮晒野!
我地食飯AA制架,因為佢成日都搵到D野黎同我講,咪出黎見面囉

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-14 07:09 PM 發表

我地食飯AA制架,因為佢成日都搵到D野黎同我講,咪出黎見面囉
AA制,哦~,你明知人地來意,又比機會一齊食飯?你自己知自己事!人哋誤會,人夫想食你嘅諗法唔會改變!你根本享受人哋溝你!

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
你可以同佢講你唔搞基

兩個男人?

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-3-14 08:01 PM 發表

AA制,哦~,你明知人地來意,又比機會一齊食飯?你自己知自己事!人哋誤會,人夫想食你嘅諗法唔會改變!你根本享受人哋溝你!
唔會呀!佢年紀好,我一D都唔鍾意佢架,
但他也是我的同學,是有些學術上的要找同學交流

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-14 10:00 PM 發表

唔會呀!佢年紀好,我一D都唔鍾意佢架,
但他也是我的同學,是有些學術上的要找同學交流
咁你都好矛盾啫!神女無心,但係狗公有意,狗公仲幻想幻想老是幻想!反正出嚫都AA,你又出!狗公更無蝕底,可享受下同第二個女人相處!以後嘅野話唔埋!狗公就咁諗!加上你又知佢來意,以後再算!男人係咁諗架啦!一日你重年青或個樣貌保持到,佢咁諗,直到幾時做真朋友?你年老色衰,若仲可交流都係真心朋友!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]