• 瀏覽: 11,302
  • 回覆: 81
你又貪心人請食飯啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
你應約就代表接受佢,你嘅行動和身體接受佢畀機會佢,男人角度會認為你已經畀緊機會大家(唔想應約有千萬個藉口,呢啲唔使人教🤭).事實證明你真係想去😏

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 00:22 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
唔應佢咪得囉

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

但我不喜歡他!
可以點呢?
你肯so佢擺明比機會佢
始終會發生

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入
識得上嚟問, 就知你係姣婆守唔到寡啦.

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
唔好再理佢

如果可以讓我重來一次的話...如果...如果...可惜沒如果...
你老味!咁你又應約? 港女即係港女,唉....

其實你都唔係抗拒佢,他又唔係黑你憎,真的接受唔到佢話他知,保持一個普通朋友關係 清清楚楚 成年人

你諗多咗啦樓主,唔係個個都鍾意男男!

RT
引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
作為朋友,係有責任幫佢解決問題嘅。

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
不喜歡你又同人食飯

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
明確告訴他

基路難行

You'll never walk alone
引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 07:46 PM 發表

我成日都拒絕佢,不過我個男朋友忙到死,有一次我屋企燈燒係左,佢幫我換的
什麼叫做燒係左?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]