• 瀏覽: 11,301
  • 回覆: 81
引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-3-8 11:44 AM 發表

甘你唔出去唔理距就系啦。仲點呢。。
再唔得就話你老婆無同你做愛,甘我幫你開解下你老婆系啦。
呢招得㗎!好耐之前有個有婦之夫同我講佢老婆點衰點衰又叫我多啲開解下佢,我話其實你老婆日日對住啲小朋友都好辛苦㗎,不如我開解下你老婆仲好啦 😛

熱賣及精選
引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
帖dog,我才唔信

引用:
原帖由 黃昏不見了大樹 於 2021-3-9 03:42 PM 發表

帖dog,我才唔信
又系你

你系纏上我了,仲系想干乜

睇你言辭犀利,想和你battle下

引用:
原帖由 海島小小屋 於 2021-3-9 03:49 PM 發表

睇你言辭犀利,想和你battle下
小子,睇嚟你系唔知死活

想點

唔中意可以拒絕佢啦!

引用:
原帖由 hellopuffy 於 2021-3-9 02:44 PM 發表

呢招得㗎!好耐之前有個有婦之夫同我講佢老婆點衰點衰又叫我多啲開解下佢,我話其實你老婆日日對住啲小朋友都好辛苦㗎,不如我開解下你老婆仲好啦 😛
系啊。。現在的問題系距老婆,唔系距,距同你做愛都解決唔到距同距老婆的問題噶,所以最好都系開解距老婆。哈哈

Oman~
樓主請睇pm,想認識你

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
可以5理佢架嘛
你5中意佢又成日比人約到咁奇

每次到了夜深人靜的時候  我總是睡不著
我懷疑是不是  只有我的明天沒有變得更好
未來會怎樣  究竟有誰會知道
幸福是否只是一種傳說  我永遠都找不到
引用:
原帖由 娛樂大亨 於 2021-3-10 01:56 PM 發表

樓主請睇pm,想認識你
我打唔開你的電郵呀!

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
唯有我同你見佢等佢死心!咁下次你同我食飯吹水?可不可行?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]