• 瀏覽: 11,300
  • 回覆: 81
已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

已婚夫成日約我出黎食飯吹水,又成日同我呻佢老婆唔同佢做愛,明眼人都知道佢想搵我...
但我不喜歡他!
可以點呢?
話佢知︰你要做拮人嗰個

笑死
唔想同佢做愛呀!

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 12:22 AM 發表

但我不喜歡他!
可以點呢?
唔係掛兩個男人!?

男人約個男人出黎呻老婆唔肯做愛係正常事,唔好成日ff人地想拮你蘿柚

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
搵次俾佢得嘗所願,但你就死魚咁攤响度,又扮到好煩咁猛催佢快D,等佢冇癮知難而退,不過我驚佢功夫好到你想番尋味,但佢卻冇興趣番啅。

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
可以點?妳唔想既話佢可以做啲乜?妳驚佢夾硬強姦妳?

男男性幻想

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

唔中意可以拒絕佢啦

引用:
原帖由 寒冬小小女俠 於 2021-3-7 04:40 PM 發表

唔中意可以拒絕佢啦
我成日都拒絕佢,不過我個男朋友忙到死,有一次我屋企燈燒係左,佢幫我換的

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 07:46 PM 發表

我成日都拒絕佢,不過我個男朋友忙到死,有一次我屋企燈燒係左,佢幫我換的
哦... 即係你想當佢係兵但係你又唔想俾甜頭俾佢!明白哂 😪

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-3-7 07:46 PM 發表

點解要揾佢,樓下無看更?左右無鄰居?手機無上網?要呃人先要呃埋自己。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
甘你唔出去唔理距就系啦。仲點呢。。
再唔得就話你老婆無同你做愛,甘我幫你開解下你老婆系啦。

Oman~

引用:

但我不喜歡他!
可以點呢?
咁唔出嚟

提示:支持鍵盤翻頁左 右