• 瀏覽: 21,996
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
識左條女,次次都問我收幾點放假,約我出街。食飯都係我老馮埋單,仲話大家好夾,我都唔知夾d咩?仲話等我生日陪我去旅行,問我想去韓國定日本。
我覺得機會係比有機會既人,我都已經推得就推仲成日約我,係米真係要已讀不回?

熱賣及精選
引用:
原帖由 投機大師 於 2021-3-6 12:24 PM 發表

識左條女,次次都問我收幾點放假,約我出街。食飯都係我老馮埋單,仲話大家好夾,我都唔知夾d咩?仲話等我生日陪我去旅行,問我想去韓國定日本。
我覺得機會係比有機會既人,我都已經推得就推仲成日約我,係米真係要已讀不回?
庸人治妖~

回覆 引用 TOP

你唔要益吓大家

旅行?

佛渡有情
俾張相睇下乜料

佛渡有情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天靖 於 2021-3-6 01:03 PM 發表

旅行?
要搞野洗乜走咁遠呀浪費金錢時間。

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。
幾歲?
三圍?
樣?
介紹俾連

佛渡有情
引用:
原帖由 投機大師 於 2021-3-6 12:24 PM 發表

係你無本事食住條女

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-3-6 01:09 PM 發表

係你無本事食住條女
請問點樣做先可以食得住

回覆 引用 TOP

引用:

似痴餐

乜條女用鎗指着你要你請食飯?

冇相冇乜好討論

引用:

當你提款機!

無啦有錯

回覆 引用 TOP

兩條麻甩佬,你就吾好咁小氣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]