• 瀏覽: 16,440
  • 回覆: 144
  • 追帖: 2
如果你30歲以下,樣過得去,有份正職,一定揾到,廣東妹福建妹都得晤洗外省。舉幾個實例係呢幾年: 
1.50歲阿伯,老婆係惠州,結婚幾年冇離到婚,不過個老坑屋企有幾層樓,但佢父母家人揸手唔係佢
2. 30歲屋村仔,老婆係清遠人
3. 30歲做地盤,老婆係福建泉州人
所以大家唔好受啲無良柒頭洗腦。我好肯定同大家保澄,而家至少仲有幾百萬30歲以下適婚年紀大陸村姑好想嫁香港男人。信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-3-5 08:05 PM 發表

如果你30歲以下,樣過得去,有份正職,一定揾到,廣東妹福建妹都得晤洗外省。舉幾個實例係呢幾年: 
1.50歲阿伯,老婆係惠州,結婚幾年冇離到婚,不過個老坑屋企有幾層樓,但佢父母家人揸手唔係佢
所以大家唔好受啲無良柒頭洗腦。我好肯定同大家保澄,而家至少仲有幾百萬30歲以下適婚年紀大陸村姑好想嫁香港男人。信我!
講咁多都冇L用,你只能上陝西華山!

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-3-5 08:12 PM 發表

講咁多都冇L用,你只能上陝西華山!
陝西妹好索架🤩識得個陜西靚女嫁個大佢廿歲又肥又醜老坑又晤係大把錢,真係曬咗🤐🤐

江南姑阿媽最好睇

回覆 引用 TOP

講多無謂,又唔見你搵村姑。

回覆 引用 TOP

此人應該係西西.

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-3-5 08:05 PM 發表

係咪真架,我想娶返個

引用:

30歲以下適婚年紀大陸村姑已經俾人X到殘晒啦!話唔定仔都落過好幾個,要唔過

村姑app呢?

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2021-3-5 09:34 PM 發表

30歲以下適婚年紀大陸村姑已經俾人X到殘晒啦!話唔定仔都落過好幾個,要唔過
no problem

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-3-5 10:39 PM 發表

你咁老又咁的X樣冇市場🤭
我一定後生過你囉
仲有一定靚仔過你

回覆 引用 TOP

村姑純樸,正!
清水出芙蓉,天然去雕飾😀

笑死
引用:

我有幾個朋友都是返大陸結婚遭遇有好與壞我想這個世界做任何事最終都要看你的運氣🙂

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-3-5 08:16 PM 發表

陝西妹好索架🤩識得個陜西靚女嫁個大佢廿歲又肥又醜老坑又晤係大把錢,真係曬咗🤐🤐
嗰個咪係你老婆囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]