• 瀏覽: 31,928
  • 回覆: 180
  • 追帖: 4
辛辛苦苦同男朋友儲左一筆錢, 買樓計劃結婚...
點知佢同我講信錯朋友用咗我地D儲備炒孖展輸左一筆錢
點解可以咁對我?? 上星期先落完訂, 好快要畀首期, 計埋自己D私己錢唔夠畀, 點算好?

熱賣及精選
再借多一筆錢,跟女股神ARK炒多轉,包你條仔谷低番身

回覆 引用 TOP

分左手先

分手啦!!! 

回覆 引用 TOP

分手啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小白蘭地 於 2021-3-5 11:41 AM 發表

點解可以咁對我?? 上星期先落完訂, 好快要畀首期, 計埋自己D私己錢唔夠畀, 點算好?
搵個有樓男友咪唔使煩!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-3-5 12:32 PM 發表

搵個有樓男友咪唔使煩!
一齊咁多年, 所有野都好夾

睇緊借幾十個畀首期, 唉

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-3-5 11:53 AM 發表

分左手先
真係要?

引用:
原帖由 小白蘭地 於 2021-3-5 12:36 PM 發表

一齊咁多年, 所有野都好夾
好夾……
結埋婚到時幫佢還債!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小白蘭地 於 2021-3-5 11:41 AM 發表

一定會再發生,到時結左婚生埋仔妳點算?

引用:

妳一定要拋個身岀嚟做,先可以養得起佢㗎~

一係分手由佢死

回覆 引用 TOP

輸左巳成過去.當人生上了一堂課.如因此而分手.我覺得很化學.經不起的婚姻.不要也罷。

回覆 引用 TOP

借幾十個俾首期,但之後一樣上唔到會

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]