• 瀏覽: 19,781
  • 回覆: 113
家姐話佢同姐夫之間有第3者
所以佢地決定離婚
佢地有個小朋友
其實姐夫同個2奶唔想要撫養權,但姐夫阿媽又好似想要😓

姐夫阿媽個日冇啦啦上左黎我地屋企,家姐同佢個仔已經搬左返黎
佢係門口係咁話家姐對小朋友唔好🙄
係咁大吵大鬧,邀請佢入屋又唔肯🙄
搞左大半個鐘有d隔離鄰居出左黎叫佢走先肯走😡

點解姐夫阿媽要話我家姐,而唔檢討下佢自己個仔?

同埋,如果"姐夫"你有機會見到的話,叫你阿媽唔再騷擾我地啦🙏

熱賣及精選
引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2021-3-5 10:51 AM 發表

所以佢地決定離婚
佢地有個小朋友

同埋,如果"姐夫"你有機會見到的 ...
痴線架咩 有冇搞錯呀 呢D老女人真係唔應該存在世上

佢咁垃圾
唔怪得佢個仔都咁垃圾

你姐夫真係好過份
叫佢管下佢老母

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線

姐夫已經係垃圾,估唔到佢媽都係。我勸你家姐千其唔好比個仔佢養,否則後果不能想像。

引用:
原帖由 蘋果茶葉 於 2021-3-5 10:51 AM 發表

所以佢地決定離婚
佢地有個小朋友

咁你有冇同佢點解唔檢討吓佢個仔?

你應該打9佢

個二奶正常都唔想要你家姐個仔

引用:

所以佢地決定離婚
佢地有個小朋友

家門不幸

睇嚟個老母同個仔都係蛇鼠一竇

獅子山下冇獅子
叫樓下個實q做下野啦

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2021-3-5 10:56 AM 發表

痴線架咩 有冇搞錯呀 呢D老女人真係唔應該存在世上
係囉,佢真係痴線架

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-5 11:17 AM 發表

佢咁垃圾
唔怪得佢個仔都咁垃圾
岩呀都係垃圾😤

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2021-3-5 12:53 PM 發表

咁你有冇同佢點解唔檢討吓佢個仔?
我家姐係咁同佢講道理囉,我就冇出聲😅

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-5 11:17 AM 發表

佢咁垃圾
唔怪得佢個仔都咁垃圾
所以我成日同人講:唔好揾公屋仔 或者 質素唔多好架人 拍拖 結婚。
就算係佢地屋企人唔好 都要小心一啲
話就話愛屋及烏 之后發現雙方 所有野都係假架 兩個人都各有各大話

到見真章就太遲啦

老死不相往來 就可以另計
孤兒仔最好 無重一身輕。

早結婚一般黎講 都有呢類問題 原生家庭 唔好 想自己建立 但之后 自己又重犯 同一個錯誤。
各自醒悟啦 !

提示:支持鍵盤翻頁左 右