• 瀏覽: 51,627
  • 回覆: 212
  • 追帖: 7
我細妹17歲, 平時我會帶男友上家食飯, 佢次次都吾戴胸圍, 已提佢我男友喺度佢仍然唔肯戴, 真系好嬲, 一來吾想佢被人睇曬, 二來我吾想我男友偷睇, 吾戴好明顯

熱賣及精選
搵次你男友上黎時,
你扮同佢玩當面扯高佢件衫畀你男友睇,
咁佢第二時就唔敢唔戴架喇...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 多明戈 於 2021-3-5 09:44 AM 發表

搵次你男友上黎時,
你扮同佢玩當面扯高佢件衫畀你男友睇,
咁佢第二時就唔敢唔戴架喇...
咁樣好似吾係禁好... 可能佢根本就吾介意

唔戴着多件底衫。。。或者你直接同句講我介意我男朋友睇我妹個胸。

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-3-5 09:55 AM 發表

唔戴着多件底衫。。。或者你直接同句講我介意我男朋友睇我妹個胸。
我一直不敢咁樣講 怕佢覺得我認為佢在姣我男友

唔大唔戴有咩問題

睇少啲AV唔該

引用:
原帖由 沙田圍牆 於 2021-3-5 10:09 AM 發表

我一直不敢咁樣講 怕佢覺得我認為佢在姣我男友
甘婉轉d咯。。話我男朋友同我講你甘着句唔自在

Oman~
有冇走光, 波細定波大, 
男友一定知, 你要小心,
姐妹感情如何, 有D妹妹好鍾意搶家姐D野

引用:
原帖由 tearstream 於 2021-3-5 11:33 AM 發表

有冇走光, 波細定波大, 
男友一定知, 你要小心,
姐妹感情如何, 有D妹妹好鍾意搶家姐D野
其實我覺得佢有D特登唔戴 好賤格

甘專等整你條仔。然后等距欲罷不能

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-3-5 11:42 AM 發表

甘專等整你條仔。然后等距欲罷不能
或者可以當係考驗下男友,
呢種事其實男人日常生活上都會遇到唔少,
對象係"呀妹"至少比較接近自己視線範圍,
唔至於有事發生左都完全不知不覺先.

引用:
原帖由 多明戈 於 2021-3-5 11:57 AM 發表

或者可以當係考驗下男友,
呢種事其實男人日常生活上都會遇到唔少,
對象係"呀妹"至少比較接近自己視線範圍,
唔至於有事發生左都完全不知不覺先.
好 我留意下佢會唔會偷望

引用:
原帖由 沙田圍牆 於 2021-3-5 12:40 PM 發表

好 我留意下佢會唔會偷望
除非你妹外型太差, 否則無可能唔望的,
佢(地)忍得住唔會有其他不必要身體接觸已經唔錯.
可以令到男人唔望嘅唯有係親妹妹之類嘅強力道德關卡.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]