• 瀏覽: 19,335
  • 回覆: 148
  • 追帖: 1
唔知點解,我男朋友成日話要落去茶記睇波……
成日九點幾十點去,唔到一兩點都唔返屋企,有時唔係WAHTSAPP問佢都唔知佢落咗樓
都唔知波有乜好睇,廿二個男人追嚟追去……
但係班男人又睇到好興奮咁
我叫佢不如係屋企裝返個睇波台,佢又話一班人睇一齊叫會開心啲……
一齊住都話好啲,起碼知道佢幾時落街,幾時返屋企,家下有時WAHTSAPP完都唔應機…
男人有冇咁鐘意睇波呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 MANDELING 於 2021-3-4 10:17 AM 發表

成日九點幾十點去,唔到一兩點都唔返屋企,有時唔係WAHTSAPP問佢都唔知佢落咗樓
我叫佢不如係屋企裝返個睇波台,佢又話 ...
所以話呢……千其咪揀啲煩西做女朋友~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MANDELING 於 2021-3-4 10:17 AM 發表

睇波當然係一班人睇,睇馬都係啦,各自入閘

引用:

睇波係藉口……

麻撚煩,同男人睇波又有問題
同女人睇波你就真係要驚啦

引用:

你太膚淺,點只廿二個男人追嚟追去,仲有球証都要追

10點後都應該冇得出去睇啦?

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-3-4 11:21 AM 發表

你太膚淺,點只廿二個男人追嚟追去,仲有球証都要追
另有兩個旁證

有d咁既女朋友真係慘

回覆 引用 TOP

同廚房佬互睇

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:

關你義事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballsici 於 2021-3-4 12:25 PM 發表

另有兩個旁證
嚴格黎講嗰2件係屬場外

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-3-4 11:18 AM 發表

睇波係藉口……
偷跳為實

引用:

成班男人去睇波?
去洗樓就真!

[size=1.5]我恨我痴心

與君相聚倍溫馨,
時刻懷念四年情;
人生何處不相逢,
只嘆無情勝有情。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]