• 瀏覽: 14,098
  • 回覆: 136
  • 追帖: 2
香港女仔配唔起㗎喇, 大陸 一線城市 睇你唔起, 只可以去啲二三線城市搵村姑...

熱賣及精選
引用:
原帖由 5168 於 2021-3-4 04:08 AM 發表

香港女仔配唔起㗎喇, 大陸 一線城市 睇你唔起, 只可以去啲二三線城市搵村姑...
什麼線也好、要揾人穿針引線、千祈唔好放長線釣大魚、盞吊線、

引用:
原帖由 超級死基佬 於 2021-3-4 04:48 AM 發表

什麼線也好、要揾人穿針引線、千祈唔好放長線釣大魚、盞吊線、
你個名令我有一種似曾相識

引用:
原帖由 5168 於 2021-3-4 04:08 AM 發表

而家世界乜姑都難揾

回覆 引用 TOP

初戀呀 我要初戀呀

條女一般般

回覆 引用 TOP

引用:

二三線城市即係邊度?廣州定東莞?😅😅🤭🤭其實要搵村姑又洗乜去咁遠呀,傻仔,近近地深圳都大把外省去打工嘅村姑啦,工廠,餐廳,骨場多的是

回覆 引用 TOP

村姑好,純情又顧家。

今時今日村姑都未必睬鳩你

引用:
原帖由 subming 於 2021-3-4 05:22 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=-O1-cNlsGFc&t=304s
我想要佢對竹筍

回覆 引用 TOP

中出即飛!

回覆 引用 TOP

邊邊都好~

回覆 引用 TOP

引用:

你廢成咁,唔好諗住揾村姑嘞,去到深山都無女人吼你㗎喇,不好轉個角度,試下去同D雌性動物發展吓吖,可能仲幸福呢!

嗱,遠嘅唔講,近近地去廣西,溝返隻騾仔嚟屌,騾仔又唔會反抗你,又唔會嫌棄你,諗得過呀!

人類女人,你廢到咁唔使諗㗎喇,就算聰明D嘅猩猩乸,因為近相人類,都可能會嫌棄你㗎!

疊埋心水,屌騾仔西啦!

引用:

方法之一

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]