• 瀏覽: 25,121
  • 回覆: 174
自己本身做髮型師,啱啱過咗嘅農歷年假期,同男友試咗第一次露營,雖然去目的地嘅過程幾辛苦,但自己發覺原來露營係好好玩。

黎緊就放例假,打算再去。但係男朋友表示好攰唔想去。

於是我諗起其中一個客人,我同佢剪頭髮時大家都會傾吓閒偈,言談間有透露我知佢有去開露營,而且已有一段時間。
今次佢又黎揾我剪,大家傾偈嗰陣,我講起我同男朋友嘅情況。於是佢就提議我哋各自帶一個營咁一齊去,順便可以教我露營嘅技考,我也覺得提議幾好,所以接受咗。

放工返到去,就將事情同男朋友交待,誰不知男朋友好大反應咁反對,為此我哋鬧咗場交。現在冷戰緊。

因為我覺得我男朋友講咗啲好難聽嘅說話,侮辱咗我同我呢個客人。其實人哋都係知道我鐘意去露營,好心想分享佢嘅經驗俾我尼啲新手。

大家話我男朋友係咪好唔信任我及十分小氣?

更新:個個都話我唔啱,我帶多個女仔fd去同我瞓一個營,男客人自己瞓一個營,咁樣仲有冇問題?
講真,開始覺得男友有啲廢,去露營孭少少嘢都話辛苦,男客人尼啲可以成日自己一個去面對大自然,尼啲先係真男人。

熱賣及精選
怕你比人搞野之。。。

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-3-3 04:37 PM 發表

怕你比人搞野之。。。
係咪每個男人睇自己女友身邊嘅男人都係狗公?

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛造 於 2021-3-3 04:59 PM 發表

其實我哋男嘅9成9係🤣 你真係傻㗎,你咁會俾人覺得你好隨便,你男友嬲你正常啦

引用:

如果女友樣唔差 咁係。
如果女友樣一般 咁唔係。

野戰刺激

hello
去咗當搞咗

回覆 引用 TOP

咁講,你男友擔心你啫,只不過佢唔識表達你聽

回覆 引用 TOP

佢信得過你,信唔過你個客
驚你個客色誘你,你忍受唔到
然後你哋去格劍仔

回覆 引用 TOP

引用:

99%係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙漠難吃的豬豬 於 2021-3-3 05:11 PM 發表

其實我哋男嘅9成9係🤣 你真係傻㗎,你咁會俾人覺得你好隨便,你男友嬲你正常啦
唔嬲先大獲

回覆 引用 TOP

掉轉角式諗吓自己又接唔接受到男友約女去露營……有伴侶就有D事可免則免

越是望你 越難自欺
看着你使我未能自己
我是全不得已
至今爱你爱到要想躲你
越是望你 越難自己
怕是爱太深重
便寧願刻意逃避
免得 胡思想你

回覆 引用 TOP

最好辦法,你帶埋你阿媽去,跟出跟入,仲有縛埋腳,二人三足包冇衰

你同佢講會帶安全套好安全

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]