• 瀏覽: 7,764
  • 回覆: 119
我自己家境都還可以 , 住私樓 , 爸爸係商人

想識個有車有樓既男人 , 但多數都唔附合 , 有車有樓既又性格唔正常

我要求既都係好低姐 , 無車無樓點一齊生活

熱賣及精選
未夠架, 要加埋好職業。
否則佢長期失業點算?

笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2021-3-3 03:33 PM 發表

想識個有車有樓既男人 , 但多數都唔附合 , 有車有樓既又性格唔正常

你要求好低。唔代表人地要屈就食XX架

回覆 引用 TOP

有車無樓D男人,搵鬼要,充大頭鬼

我有車有樓, 佢都唔同我一齊...人夾人綠

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2021-3-3 03:33 PM 發表

你講得好啱,我舉埋腳贊同你的想法!

你男人同男人,行的是基路,會受盡別人歧視,有私樓和私家車,私密一點。

回覆 引用 TOP

你有錢無波又肥?

引用:

我無車無樓,但係月入五萬五,做註冊護士十年,唔買樓,係因為覺得依家樓價太高位,唔值得入,唔買車,主要係香港交通好方便,巴士同地鐵,想去邊都得,樓主眼光好短視

引用:

男揀男咁L高要求嘅……😑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sony99hk 於 2021-3-3 04:01 PM 發表

有車無樓D男人,搵鬼要,充大頭鬼
女仔拍拖車出車入, 食野都已經好少俾錢, 連車錢都慳番不知道幾爽做人世就睇下資產啦梗系

回覆 引用 TOP

樓豬自貼睇下個樣同身材先啦

唔信塊鏡,都倒盤水照下先啦

回覆 引用 TOP

間屋同生意都係你阿爸嘅,又唔係你嘅,你更係單身好過啦,學咩人拍拖呢

回覆 引用 TOP

一起奮鬥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]