• 瀏覽: 19,138
  • 回覆: 128
引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
乜你咁快出返去呀!
你無睇到你女友個妹間房最入面收埋咗佢家姐前男友既手手腳腳咩?個D咪用黎餵蟲囉!
D飼料用晒就係時候要入貨架喇!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
小強系養着餵蜘蛛慨咩?我特咪驚蜘蛛,養蟲子玩慨我唔系太能理解

回覆 引用 TOP

入房後。你順便問佢養過大蛇未? 想唔想睇下...... 下刪三千字。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

樓主話:我有十億精蟲比你養,你有無性趣?

回覆 引用 TOP

少見多怪

海納百川 有容乃大
壁立千仞 無欲則剛

回覆 引用 TOP

咁有咩討論空間?🙄

回覆 引用 TOP

引用:

你有$可以養鱷魚

回覆 引用 TOP

正宗曱甴妹

中出佢兩姊妹

回覆 引用 TOP

唔同人嘅愛好唔同

回覆 引用 TOP

引用:

你女朋友阿妹,養既應該係馬達加斯加蟑螂,圓碌碌個種,呢種個品種比較鐘意干淨,同一般坑渠曱甴吾同,而且識叫嘶嘶聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-3-3 12:44 PM 發表

你要感激D蟲比機會你開帖
哈哈哈

回覆 引用 TOP

搞唔掂喎

回覆 引用 TOP

引用:

香港都有人話養咗200幻隻曱甴, 仲日日出入政府部門

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]