• 瀏覽: 18,880
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
佢係度養蠱毒呀!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
傻豬嚟嘅。阿妹分分鐘靠昆蟲曱甴買幾層樓。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
對佢家姐好d
佢用黎落降頭
師兄睇路

回覆 引用 TOP

靚就得啦

回覆 引用 TOP

通街曱甴都養?

回覆 引用 TOP

練五毒神掌?

佛渡有情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
咁都幾恐怖喎

回覆 引用 TOP

快快走人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉豬 於 2021-3-3 11:41 PM 發表

會唔會養黎做降頭 , 盅毒 D 葯 .....
我正想問樓主係咪降頭嗰啲仲驚呀

回覆 引用 TOP

你撞邪

回覆 引用 TOP

引用:

螞蟻都逐隻叫

回覆 引用 TOP

好多人屋企都養咗隻大曱甴,傳說加加埋埋有成200萬隻

關情情愛愛咩事?

回覆 引用 TOP

降頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beelzebub 於 2021-3-4 05:19 AM 發表

好多人屋企都養咗隻大曱甴,傳說加加埋埋有成200萬隻
聽講有啲人以為自己對社會好有貢獻,實際上只係一個社會齒輪對完即棄,個名頭三個字好似係 BEE

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]