• 瀏覽: 19,325
  • 回覆: 128
個阿妹係天使?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-3 12:33 PM 發表

蜘蛛都聽過,但小強真係冇咩人養 
果種叫杜比亞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
男人老狗

回覆 引用 TOP

死未?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
養寄生蟲幾十年都有啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 發表

遲早會捉蟲入🇽忽-

回覆 引用 TOP

問佢有隻龜想比9佢養

引用:
原帖由 出入古樹枝 於 2021-3-3 01:47 PM 發表

聞說有呢類嗜好係性方面係有特殊癖好
好主動

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

黃絲曱甴有冇

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
Spider ok,但 cockroach 好臭,唔可以就咁養

回覆 引用 TOP

愛屋及烏 一係你就接受

回覆 引用 TOP

精蟲

回覆 引用 TOP

真定假?好少女仔鍾意呢啲昆蟲

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-3 12:33 PM 發表

蜘蛛都聽過,但小強真係冇咩人養 
曱甴🪳!?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]