• 瀏覽: 19,332
  • 回覆: 128
琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……

熱賣及精選
蜘蛛都聽過,但小強真係冇咩人養 

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-3 12:33 PM 發表

有人養森林小強,好大隻果啲

回覆 引用 TOP

你俾返D精蟲佢

你要感激D蟲比機會你開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-3 12:33 PM 發表

定係講緊屋企有隻曱甴?

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

琴日上咗女朋友屋企食飯,食食下佢個阿妹話唔記得餵寵物,我又好奇,又想打好關係,咪好奇入去睇下佢養乜寵物……
一入門口,見到成個箱都係螞蟻……另一個箱係蜘蛛……仲有乜巨人蟑螂……仲有蛇……成間房都係呢啲……見住佢逐隻叫名,逐隻打開嚟餵……逐隻上手……
一見到佢咁做真係飯都冇胃口食……出返去坐返低, 但係見佢好似又冇乜反應……
我女朋友好靚,佢個阿妹都好靚……但係好人好姐點解要養呢啲嘢……
你想食埋個妹起雙飛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

蟲蟲呢家嘢,流煮識條鉄咩!再大啲養埋蛇先係重點!玩蛇女!劏埋蛇添呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-3-3 12:39 PM 發表

你俾返D精蟲佢
養埋?

回覆 引用 TOP

五毒教原來還有傳人

聞說有呢類嗜好係性方面係有特殊癖好

提示: 違規內容已被屏蔽
特殊癖好

回覆 引用 TOP

引用:

遲啲你女朋友就會露岀…

…埋佢嘅本性,當你蟲咁養埋添㗎~~~

回覆 引用 TOP

阿妹鍾意養蟲,家姐鍾意食蟲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]