• 瀏覽: 14,093
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
我女友係楊千嬅忠粉 最近睇電視見到音樂節目講起啲歌手實力 我就忍唔住講左句 你偶像唱咁多年水平都穩定下降中真係好勁 平時我講笑佢都唔會嬲 但佢今次忽然火起 話忍夠我 話我侮辱佢偶像 然後就嘈起上黎

我覺得自己都係講事實姐 之後講講下佢一巴打埋黎 話叫我自己反省下 話我唔識尊重人 我依家真心嬲嬲地

熱賣及精選
引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-3-3 09:37 AM 發表

我女友係楊千嬅忠粉 最近睇電視見到音樂節目講起啲歌手實力 我就忍唔住講左句 你偶像唱咁多年水平都穩定下降中真係好勁 平時我講笑佢都唔會嬲 但佢今次忽然火起 話忍夠我 話我侮辱佢偶像 然後就嘈起上黎

我覺得自己都係講事實姐 之後講講下佢一巴打埋黎 話叫我自己反省下 話我唔識尊重人 我依家真心嬲嬲地
俾條女摑咗巴 , 成隻鵪鶉咁 , 當時唔嬲 , 事後話嬲嬲地 , 反應遲L鈍到呢……

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-3-3 10:22 AM 發表

俾條女摑咗巴 , 成隻鵪鶉咁 , 當時唔嬲 , 事後話嬲嬲地 , 反應遲L鈍到呢……
當時嬲又點?

你又係既,人地唔中意你又要講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 是弗貴 於 2021-3-3 09:37 AM 發表

感覺有點無傾

回覆 引用 TOP

抵打

引用:

有無打番佢一巴?

回覆 引用 TOP

咁佢真係唱得好難聽

引用:

你真係無能改錯名㗎!!

回覆 引用 TOP

你女友做人真係好鬼求其又懶惰 摑一巴咁少

引用:
原帖由 當也 於 2021-3-3 11:52 AM 發表

偶像是楊千嬅,你同女友都四十幾啦,仲為啲咁無謂嘢嘈。
雖然楊千嬅好老 但鍾意佢既人都有後生架

真嘅系太難了,你自己做錯了就認錯吧

回覆 引用 TOP

有病就去睇醫生啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]