• 瀏覽: 4,876
  • 回覆: 74
是咁的,身邊啲朋友成日問我對男友有咩擇偶條件,金融才俊?律師?醫生?,我多數一句車埋佢,咁既男友會陪你食姜B餐咩?

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
咩係食姜B餐

四月股神
阿里巴巴全大陸最強
恆大16樓上好走喇
成日扮純情,好假,作嘔
港男公敵,港男罷食

你自己食何B餐啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-3-2 06:20 PM 發表

是咁的,身邊啲朋友成日問我對男友有咩擇偶條件,金融才俊?律師?醫生?,我多數一句車埋佢,咁既男友會陪你食姜B餐咩?
你去台灣搵啦~

香港仲未合法㗎…

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-3-2 06:22 PM 發表

咩係食姜B餐
金拱門快餐店    

又一班黃畜fans 罷食金拱門了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高級試鐘員 於 2021-3-2 06:36 PM 發表

金拱門快餐店    
https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2885000/2888753/20210301JEF001__20210301_L.jpg
你會陪妹妹去食嗎

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-3-2 06:47 PM 發表

你會陪妹妹去食嗎
你嗰嗰禮拜都換畫.唔係辦法喎

回覆 引用 TOP

原來有個咁既餐 

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-3-2 06:47 PM 發表

你會陪妹妹去食嗎
https://youtu.be/9kOduo8Sr4I?t=62

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-3-2 06:20 PM 發表

妹妹今晚財經版出post嗎?

引用:
原帖由 追魂兄2.0~ 於 2021-3-2 07:05 PM 發表

妹妹今晚財經版出post嗎?
過一排先啦怕怕
2628 put夠你賺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yugo135 於 2021-3-2 06:56 PM 發表

原來有個咁既餐 
好貴
唔捨得食

回覆 引用 TOP

男友做M記經理喎

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
提示:支持鍵盤翻頁左 右