• 瀏覽: 6,089
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
之前見有幾單娛樂新聞都話睇落好好先生都出去偷食,仲有單老婆同其他人偷食完,搞到有性病,惹埋老公,個老公仲可以唔介意原諒佢 偷食已經唔可以原諒,仲要因為佢偷食惹埋自己有性病就更加唔可以原諒,你地話呢?

熱賣及精選
城市燈火人心醉,人喺江湖確實攰; 困難重重夢已碎,現實前景要面對; 生活無聊心疲憊; 笑對人生無眼淚,人生難得幾回醉,多休息唔好太攰!
引用:
原帖由 kristy.Y 於 2021-3-2 04:35 PM 發表

之前見有幾單娛樂新聞都話睇落好好先生都出去偷食,仲有單老婆同其他人偷食完,搞到有性病,惹埋老公,個老公仲可以唔介意原諒佢 偷食已經唔可以原諒,仲要因為佢偷食惹埋自己有性病就更加唔可以原諒,你地話呢?
如果真正在乎對方係可以無條件寬恕,因為失去對方比怨恨對方更痛苦

梗係唔原諒啦! 不過我身邊有個frd都係咁, 不過佢係老公偷食, 但係搞到佢都有hiv

呢啲咪叫攬炒囉,點可能仲有餘地去原諒呢?!

回覆 引用 TOP

罪不可赦,有第壹次就會有第二輪

回覆 引用 TOP

可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kristy.Y 於 2021-3-2 04:35 PM 發表

關你義事

引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-2 10:04 PM 發表

關你義事
咩都唔關事就冇野好講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yukary 於 2021-3-2 06:40 PM 發表

梗係唔原諒啦! 不過我身邊有個frd都係咁, 不過佢係老公偷食, 但係搞到佢都有hiv
咁佢而家點?聽講hiv要長期食藥控制,冇得醫嫁喎,d副作用仲會令到人食唔到訓唔到

最緊要有機會開帖先

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:

對于背叛系唔得容忍慨,直接要求對方淨身出戶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kristy.Y 於 2021-3-3 12:28 PM 發表

咁佢而家點?聽講hiv要長期食藥控制,冇得醫嫁喎,d副作用仲會令到人食唔到訓唔到
係無得醫架, 至於副作用就睇下食邊隻藥啦, 佢之前食隻s字頭個排, 精神同胃口真係差少少, 轉左9883就好好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]