• 瀏覽: 3,145
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
同99關係不嬲正正常常。。。無話特別好定差,一齊住泥講算吾錯

早幾日拜完神,佢突然變哂樣,日日BING NING BANG LAN唔知整乜,有時又突然面青青咁敲門,自言自語。。。話「周圍好多野好嘈」仲之好多好多奇怪事

最驚係99無拉拉叫亞仔飲灰色水。。。畀我發現,我即刻吾畀叫佢吾好發癲!

我想帶埋仔返娘家住下,到老公發皮4,點算

熱賣及精選
CLS重唔閃人走???

回覆 引用 TOP

系咪想加家用咋

回覆 引用 TOP

話唔埋拜神果日撞正啲三姑六婆, 俾說話佢聽, 所以發癲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mokoho 於 2021-3-2 01:20 PM 發表

同99關係不嬲正正常常。。。無話特別好定差,一齊住泥講算吾錯

早幾日拜完神,佢突然變哂樣,日日BING NING BANG LAN唔知整乜,有時又突然面青青咁敲門,自言自語。。。話「周圍好多野好嘈」仲之好多好多奇怪事

最驚係99無拉拉叫亞仔飲灰色水。。。畀我發現,我即刻吾畀叫佢吾好發癲!

我想帶埋仔返娘家住下,到老公發皮 ...
BING NING BANG LAN+周圍好多野好嘈
我唔係撞邪都日日面臨同一情況

引用:
原帖由 一頁宇宙的花貓 於 2021-3-2 01:38 PM 發表

BING NING BANG LAN+周圍好多野好嘈
我唔係撞邪都日日面臨同一情況
下???吾知你到底咩事?
同99一樣?

引用:
原帖由 mokoho 於 2021-3-2 01:39 PM 發表

下???吾知你到底咩事?
同99一樣?
哩個問題的出現,純粹因為揀錯地方住

回覆 引用 TOP

荒謬c9! 老人家有病就離開??唔帶佢睇醫生????

回覆 引用 TOP

無意騎劫樓主po..不過揀錯地方住慘過撞邪心同感受

日日好嘈(利申住啟德)

引用:
原帖由 半夜有馬 於 2021-3-2 01:49 PM 發表

無意騎劫樓主po..不過揀錯地方住慘過撞邪心同感受

日日好嘈(利申住啟德)
啟德真心嘈到拆天樓價亦係上天👀👀👀吹奏E區樓既人好明顯打手
//啟德CBD2或夭折 區內新盤依然大賣?! 投資者吳賢德:我從來唔買啟德樓!!//
https://www.capital-hk.com/2021/03/01/啟德cbd2或夭折 區內新盤依然大賣 投資者吳賢德/

引用:
原帖由 海灘不見了名錶 於 2021-3-2 01:53 PM 發表

啟德真心嘈到拆天樓價亦係上天👀👀👀吹奏E區樓既人好明顯打手
//啟德CBD2或夭折 區內新盤依然大賣?! 投資者吳賢德:我從來唔買啟德樓!!//
https://www.capital-hk.com/2021/03/01/啟德cbd2或夭折 區內新盤依然大賣 投資者吳賢德/
啟德CBD2或夭折會德豐gei盤啝..一地公屋景

5想嘈, KOKO HILLS都係會德豐盤, 可以上山哈哈哈, 隔涉到甘住1頭半個月聽到聲可能都以為自己幻聽

引用:
原帖由 貴貴遇到了遊艇 於 2021-3-2 01:55 PM 發表

啟德CBD2或夭折會德豐gei盤啝..一地公屋景

5想嘈, KOKO HILLS都係會德豐盤, 可以上山哈哈哈, 隔涉到甘住1頭半個月聽到聲可能都以為自己幻聽
KOKO HILLS不了, long d般的距離, 價位減返4成先講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mokoho 於 2021-3-2 01:20 PM 發表

我想帶埋仔返娘家住下,到老公發皮 ...
帶佢睇精神科,亦可能 腦退化老人痴呆幻覺,我阿爸都試過,不過佢70幾。

回覆 引用 TOP

試下先開帖 不斷更新報告 等以為有用的回覆再決定 最重要通知全屋人已開帖 一定有用及可辟邪

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]