• 瀏覽: 35,763
  • 回覆: 163
  • 追帖: 5
反客為主!叫佢讀番轉頭

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
人妖gay post

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

格檢😅😅

死基佬, 男扮女咁變太. 

回覆 引用 TOP

「很想要吧?」「想要了嗎?」
唔係應該佢講既咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Loulouise 於 2021-3-2 11:21 PM 發表

格檢😅😅

回覆 引用 TOP

你話佢知, 女仔鍾意前戲, 但討厭扮AV女優

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2021-3-2 09:32 AM 發表

佢有舖怪癮 以前我都覺得OK的 畢竟岩岩喺埋一齊 都覺得幾有情趣 但而家一齊耐左 次次親熱佢都一定要我扮AV D情節 佢睇完邊套就要我扮邊套 連啲用字句子都準備好晒 例如要我類似講「很想要吧?」「想要了嗎?」「好害羞哦」呢啲 有試過攤牌話覺得好煩 佢反而話佢係精心諗過 佢話佢呢啲係細心表現 因為女仔鍾意前戲喎 我又真係講佢唔嬴
有冇要你食屎飲尿

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2021-3-2 11:46 PM 發表

有冇要你食屎飲尿
可能係奶屎眼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 濟顛 於 2021-3-2 10:21 AM 發表

遲啲4p、5p、群交有排嘆。
好似以前上完阿姨收山前嘅百人斬。呢D情節好震撼!

回覆 引用 TOP

如果佢之前睇嗰套係玩屎玩尿,電車裏中出或俾輪姦,你會點

回覆 引用 TOP

有無順手set 好cam拍埋片?!
剝衫前佢有無嗌"camera!"?
🤭🤭🤭🤣🤣🤣

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2-3-2021 09:32 AM 發表

佢有舖怪癮 以前我都覺得OK的 畢竟岩岩喺埋一齊 都覺得幾有情趣 但而家一齊耐左 次次親熱佢都一定要我扮AV D情節 佢睇完邊套就要我扮邊套 連啲用字句子都準備好晒 例如要我類似講「很想要吧?」「想要了嗎?」「好害羞哦」呢啲 有試過攤牌話覺得好煩 佢反而話佢係精心諗過 佢話佢呢啲係細心表現 因為女仔鍾意前戲喎 我又真係講佢唔嬴
根本佢睇上路,當左你係 AV 主角而唔係女朋友,如果佢睇果套有兩男一女,有百人斬,比人強姦,你就頭痕,根本你男朋友為左攪野而同你一齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2021-3-2 15:02 發表

咪係囉 好鬼煩
可能佢已經set咗鏡頭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]