• 瀏覽: 35,642
  • 回覆: 163
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 濟顛 於 2021-3-2 10:21 AM 發表

遲啲4p、5p、群交有排嘆。
三穴中出?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢當你係免費私家雞吊咋傻婆,仲柒下柒下

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-3-2 02:10 PM 發表

佢當你係免費私家雞吊咋傻婆,仲柒下柒下
又唔好咁講。。。你咁講,咁玩咩情趣都可以話當人係雞

男同AV情節

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2021-3-2 02:16 PM 發表

又唔好咁講。。。你咁講,咁玩咩情趣都可以話當人係雞
將自己條女代入AV女優其他女人身上,一睇就知心理變態啦,唔係當你係私家雞係咩

分手啦

回覆 引用 TOP

基路難行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2021-3-2 09:32 AM 發表

佢有舖怪癮 以前我都覺得OK的 畢竟岩岩喺埋一齊 都覺得幾有情趣 但而家一齊耐左 次次親熱佢都一定要我扮AV D情節 佢睇完邊套就要我扮邊套 連啲用字句子都準備好晒 例如要我類似講「很想要吧?」「想要了嗎?」「好害羞哦」呢啲 有試過攤牌話覺得好煩 佢反而話佢係精心諗過 佢話佢呢啲係細心表現 因為女仔鍾意前戲喎 我又真係講佢唔嬴
你個劇情發展落去,唔排除係3P 4P屌試眼同埋吞精!跟住就係野外露出同埋近親相姦!祝你好運啦

睇唔係問題,但要跟足劇情咁,拍戲咩?

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-3-2 02:27 PM 發表

將自己條女代入AV女優其他女人身上,一睇就知心理變態啦,唔係當你係私家雞係咩
真係未必架喎 ... 我聽人講 , 有部份囡囡甚至鐘意玩 "扮強姦"

當然 , 最重要係睇樓主受唔受拉 ... 接受既話 , 我覺得大部份可以當情趣
咁又當然拉 , 玩到浣腸果 D就唔好拉 ^.^"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funnysunday 於 2021-3-2 02:35 PM 發表

你個劇情發展落去,唔排除係3P 4P屌試眼同埋吞精!跟住就係野外露出同埋近親相姦!祝你好運啦
係喎 ... 我好似係睇過有色漫 , 係咁一步步調教

回覆 引用 TOP

咁建議你可以反客為主,要佢扮返囉,再唔系sm要佢被虐待果隻。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tearstream 於 2021-3-2 12:01 PM 發表

無傷大雅, 增加情趣
成日都咁有DD煩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山中之豬 於 2021-3-2 02:39 PM 發表

睇唔係問題,但要跟足劇情咁,拍戲咩?
咪係囉 好鬼煩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]