• 瀏覽: 6,327
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
與男友拍拖一年,有時佢講既野好難聽而令我馬上黑面。

1. 你好無用,最有用係識到我呢個男友
(因為最近我升左職,但佢成日都覺得我好無用好蠢😔,佢如果用講笑口吻去講都無咁在意,但佢係成日都話我無用😢

2. 你好肥呀,肥Hi
(我係一個偏瘦,BMI係屬於under既人,雖然唔高但都只有43kg重。佢成日講我肥,有時仲話我肥hi..... 我唔知佢係咪講笑,但我相信冇女仔會想男友咁講自己。😔😐)

3. 得啦,你去番工唔好陪我
(最近升左職要管理同接手既野多左,上司都會成日打俾我。有時我會星期日在家做一陣公司野,但我都會盡量係早上11點前做哂,咁佢起身可以陪佢。但佢次次見到我睇手機都以為我又要做野,又會俾說話我講😒

仲有的。。。。最近真係好攰啦。已經5天工作,仲要做report. 但我都繼續抽空陪佢。

熱賣及精選
佢唔成熟同唔尊重人

如果你放棄咗佢,就未必再有男朋友㗎喇!

咁講都冇事?😅港女好神奇!

回覆 引用 TOP

你男友好幼稚

已婚/有另一半勿擾

回覆 引用 TOP

佢自卑,覺得自己唔夠你叻,所以講呢啲野來踩低你,等你覺得自己無咁叻。

好快又爆PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2021-3-1 10:24 PM 發表

(因為最近我升左職,但佢成日都覺得我好無用好蠢😔,佢如果用講笑口吻去講都無咁在意,但佢係成日都話我無用😢

2. 你好肥呀,肥Hi
(我係一個偏瘦,BMI係屬於under既人,雖然唔高但都只有43kg重。佢成日講我肥,有時仲話我肥hi..... 我唔知佢係咪講笑,但我相信冇女仔會想男友咁講自己。😔😐)
...
佢自卑,要靠打擊你,抬高自己地位,內心其實好不安。

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2021-3-1 10:24 PM 發表

2. 你好肥呀,肥Hi
...
佢咩身施羅白皮?幾多億身家?生意人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-3-1 11:51 PM 發表

佢自卑,要靠打擊你,抬高自己地位,內心其實好不安。
認同。

回覆 引用 TOP

引用:

2. 你好肥呀,肥Hi
...
2……樓主男友唔係樓主男友嚟:以前有黑白天師現在有黑白IT。我都成日唔係自己嚟XD不過我母(體)單(體)比接近40:20而且係20連至今……應該無影響到其他人。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

引用:

2. 你好肥呀,肥Hi
...
寸寸貢咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 roar3000 於 2021-3-1 11:01 PM 發表

佢唔成熟同唔尊重人
可能佢係講笑咁講,但我又非常之在意

引用:
原帖由 商界小小駱駝 於 2021-3-1 11:27 PM 發表

佢自卑,覺得自己唔夠你叻,所以講呢啲野來踩低你,等你覺得自己無咁叻。
我都有咁諗,但大家既強項唔同,所以有時我都會讚佢,可能咁而令到佢成日覺得我蠢🤣🤣

引用:

2. 你好肥呀,肥Hi
...
用相同方式對返佢,佢冇嘢嘅即係冇嘢,佢以為咁好🤷🏼‍♂️佢反面嘅妳就話佢知係佢做先,之後講妳感受,睇佢改唔改善到🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]