• 瀏覽: 1,847
  • 回覆: 17
熱賣及精選
一定要帶眼識人。

引用:
原帖由 笨拙的大樹 於 2021-3-1 08:14 PM 發表

一直走唔出黎,好難過好絕望,成日諗番起上年意外有左然後唔要個BB,我唔明點解要我一個人去承擔呢種痛苦,生仔係兩個人既事,唔要都係啊,點解係我一個去承受,你話你冇工開冇錢去養叫我唔要,我聽你講唔要了,仲想點?之後仲走埋,知唔知我既痛苦?點解男人就係咁自私?一直都想好好咁有個幸福家庭,乜都冇了,點解要咁樣對待我?
幾大?

回覆 引用 TOP

現實就係殘酷,咩所謂真愛跟本唔存在,男人就係咁衰

回覆 引用 TOP

條友一向男女都啱插 只係你受溝 長一智吧

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

黎D野男人唔會明, 所以女仔先要好好保護自己

回覆 引用 TOP

跟住一個咁嘅男人, 唔使旨意有幸福嘅家庭...............

早走早著..............重新上路吧..............

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

响邊度識埋d咁既人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ave.lam 於 2021-3-5 04:40 PM 發表

樓主我支持你,振作!相信自己未來一定會幸福!
所以避孕真係好緊要,如果未肯定唔想生就要做足安全措施
我都同妳經歷差唔多,都係因為一d問題被迫終止懷孕,感覺係真係好差好痛,所以一定要做好避孕規劃,share呢篇文章俾大家,https://www.parentsdaily.com.hk/pd-parenting/2255,我覺得真係長知識,加油樓主!

引用:
原帖由 笨拙的大樹 於 2021-3-1 08:14 PM 發表

一直走唔出黎,好難過好絕望,成日諗番起上年意外有左然後唔要個BB,我唔明點解要我一個人去承擔呢種痛苦,生仔係兩個人既事,唔要都係啊,點解係我一個去承受,你話你冇工開冇錢去養叫我唔要,我聽你講唔要了,仲想點?之後仲走埋,知唔知我既痛苦?點解男人就係咁自私?一直都想好好咁有個幸福家庭,乜都冇了,點解要咁樣對待我?
慘,自己保護好自己。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-3-1 09:24 PM 發表

一定要帶眼識人。
真係一定要帶眼識人,而家咁就慘啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一見即散 於 2021-3-5 10:20 PM 發表

我都同妳經歷差唔多,都係因為一d問題被迫終止懷孕,感覺係真係好差好痛,所以一定要做好避孕規劃,share呢篇文章俾大家,https://www.parentsdaily.com.hk/pd-parenting/2255,我覺得真係長知識,加油樓主!
意外有bb絕對可以避免,避孕其實雙方都要做,女人都可以主導避孕呢件事,唔好淨係單靠男人戴套,女人可以食藥,兩者一齊做就萬無一失。

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2021-3-6 01:37 PM 發表

意外有bb絕對可以避免,避孕其實雙方都要做,女人都可以主導避孕呢件事,唔好淨係單靠男人戴套,女人可以食藥,兩者一齊做就萬無一失。
樓主故事話俾大家聽,唔好貪方便,貪一時之爽,未想生或者冇資格生,避孕就要做足,免後悔莫及!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]