• 瀏覽: 822
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
傾嘅時間唔長,都冇好專登嘅要求喺壹齊,走住傾嚇就將關系,肯定,而家出現壹個好大嘅危機:我發現個朋友圈異性比較多,晚晚都有唔同嘅男仔打電話畀佢,我都就呢個問題大大小小貼士過佢,不過佢都唔系計帶,佢話我哋之前只系拍拖關系並唔要求佢接觸其他男人,請問大家我呢段感情抵唔抵早啲放棄

熱賣及精選
咁又唔洗放棄, 比D心機對佢好
唔係追佢個人, 要追埋佢個心
一齊耐左遲D問題會自然解決架啦

引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-3-1 05:42 PM 發表

傾嘅時間唔長,都冇好專登嘅要求喺壹齊,走住傾嚇就將關系,肯定,而家出現壹個好大嘅危機:我發現個朋友圈異性比較多,晚晚都有唔同嘅男仔打電話畀佢,我都就呢個問題大大小小貼士過佢,不過佢都唔系計帶,佢話我哋之前只系拍拖關系並唔要求佢接觸其他男人,請問大家我呢段感情抵唔抵早啲放棄
嘩…
你啲表達能力咁很膠……強~

難怪條女要騎牛搵馬咯~~~~~

引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-3-1 05:42 PM 發表

好多異性打俾佢佢有冇受溝?

引用:
原帖由 萬家Cute魚蝦 於 2021-3-1 06:01 PM 發表

咁又唔洗放棄, 比D心機對佢好
唔係追佢個人, 要追埋佢個心
一齊耐左遲D問題會自然解決架啦
加入拗手瓜

引用:

如果你女朋友系男人頭,性格男人,無問題,如果你女友好姣,工作或平時做事唔認真,你則可以考慮分了。

又唔洗趕住分,慢慢同佢傾吓

祈求在路上沒任何的阻礙,令愉快旅程變悲哀
自己愛嘅就堅持吧

帽事既.

引用:

多人運動?

樓主疑神疑鬼
最怕呢類男友
煩死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]