• 瀏覽: 2,357
  • 回覆: 153
自己很忙碌,每當自己做錯很小事的東西都要俾人當罪人犯人咁樣對待,我從來沒有要求別人怎樣,但系身邊的人不會體諒甚至還要管制,管制就算了,一D體諒都無,我自問無亂花錢,無要家用,樣樣去努力做事,咁我大聲左,有沒有體諒一下人,佢地做錯事乜野都無事,我只要做錯少少就當我犯左法沒。

熱賣及精選
引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 04:31 PM 發表

自己很忙碌,每當自己做錯很小事的東西都要俾人當罪人犯人咁樣對待,我從來沒有要求別人怎樣,但系身邊的人不會體諒甚至還要管制,管制就算了,一D體諒都無,我自問無亂花錢,無要家用,樣樣去努力做事,咁我大聲左,有沒有體諒一下人,佢地做錯事乜野都無事,我只要做錯少少就當我犯左法沒。
每當我咁樣大聲話有沒有體諒我,我就會被幾個人鬧我,我只系想要小小尊重,點解?我在佢面前就是一個罪人犯人咁樣,無得錯小小野,一D都唔準。我覺得心靈受到好大壓力,驚恐症。

我覺得自己有驚恐症,被佢搞到有病了。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 04:31 PM 發表

是誰人咁對待你?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:35 PM 發表

是誰人咁對待你?
不是我老公,系屋企人。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 04:34 PM 發表

每當我咁樣大聲話有沒有體諒我,我就會被幾個人鬧我,我只系想要小小尊重,點解?我在佢面前就是一個罪人犯人咁樣,無得錯小小野,一D都唔準。我覺得心靈受到好大壓力,驚恐症。
可能工作上遇到?你上司話你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 04:37 PM 發表

我覺得自己有驚恐症,被佢搞到有病了。
俾佢搞到有恐懼症病了幾慘喎?

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:37 PM 發表

不是我老公,系屋企人。
你老公待你好?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:38 PM 發表

俾佢搞到有恐懼症病了幾慘喎?
我真系覺得自己有驚恐症,我好驚佢,我唔敢同佢吵,因為佢系唔講道理,只會話我大聲,但系我大聲系因為佢唔體諒。

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:39 PM 發表

你老公待你好?
佢好好。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:39 PM 發表

我真系覺得自己有驚恐症,我好驚佢,我唔敢同佢吵,因為佢系唔講道理,只會話我大聲,但系我大聲系因為佢唔體諒。
係咩人話你老爺奶奶?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:40 PM 發表

係咩人話你老爺奶奶?
奶奶

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:40 PM 發表

佢好好。
可唔可以兩公婆出去住?

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:40 PM 發表

奶奶
婆媳之間糾紛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:42 PM 發表

可唔可以兩公婆出去住?
我發洩一下心情,我都唔想家庭破碎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]