• 瀏覽: 2,490
  • 回覆: 153
熱賣及精選
引用:
原帖由 前來富有工人 於 2021-3-1 07:26 PM 發表

屋裏的誰呀,不行就分開住
我無能力,無辦法。

我越驚,我就越做得唔好,因為心裡害怕。

如果唔系因為小朋友和老公,我點會受咁心裡折磨。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:37 PM 發表

不是我老公,系屋企人。
你搬出去,就可以脫離他們了

自己想點就點,從來唔會考慮人地感受,佢自己享受佢自己空間。

引用:
原帖由 Clumsy117 於 2021-3-1 08:21 PM 發表

你搬出去,就可以脫離他們了
我唔捨得咁做,因為我小朋友和老公。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 08:23 PM 發表

我唔捨得咁做,因為我小朋友和老公。
一齊搬走

引用:
原帖由 Clumsy117 於 2021-3-1 08:23 PM 發表

一齊搬走
我老公唔會咁做,因為佢好錫佢地。我其實都只系發洩一下,謝謝你的關心。

所以我不會同奶奶住,雖然現在要返工又要供樓,但人生自由好多

引用:
原帖由 Clumsy117 於 2021-3-1 08:30 PM 發表

所以我不會同奶奶住,雖然現在要返工又要供樓,但人生自由好多
嗯,我好多朋友同你一樣,不過我系尊重我老公,我可以等小朋友大D,就唔會受佢控制,我等,我做到咁樣,佢都系把我當罪人,一D體諒都無,第一,我無要老公家用,就算老公俾D我,都比菲傭少好多,第二我無亂用錢,我日日從來唔自己出去輕鬆,我每天咁樣就系討佢歡心,成日把我當犯人,我有時覺得太過分。

心態不平衡,看輕小小

引用:
原帖由 上啊 於 2021-3-1 08:42 PM 發表

心態不平衡,看輕小小
哎,教多你一招啦,每次俾人話,你就表面附和,記住心入面要係甘爆粗

引用:
原帖由 上啊 於 2021-3-1 08:44 PM 發表

哎,教多你一招啦,每次俾人話,你就表面附和,記住心入面要係甘爆粗
我成日都俾佢咁樣,有時候好冤枉,好難做到表面。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 08:46 PM 發表

我成日都俾佢咁樣,有時候好冤枉,好難做到表面。
試下啦,一係唔出聲,心入面要鬧到佢飛起,好有用架,因為我就係甘走過來,對付呢d人,一d都唔好同佢計較,唔好甘容易俾其他人影響到你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]